Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απειλεί ο Ερντογάν: Αν η Ελλάδα επιμείνει θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν

Συνεχίζει την επιθετική ρητορική και τους υψηλούς τόνους κατά της χώρας μας ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και αναφέρθηκε στην τελευταία στρατιωτική άσκηση EFES aαλλά και τους εορτασμούς για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Στην συνέχεια χαρακτήρισε την Ελλάδα «κακομαθημένη» και την κατηγόρησε ότι έχει «ξαμολυθεί» από άλλους. «Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα πρόθυμα μας βάζει απέναντί της», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην Μικρασιατική Καταστροφή και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να κοιτάξει το παρελθόν.

«Στη Σμύρνη, όπου πήγαμε με αφορμή την άσκηση EFES 2022, μεταφέραμε τα μηνύματά μας για τις εξελίξεις στο Αιγαίο στους συνομιλητές τους, και βρεθήκαμε μαζί με τις οργανώσεις μας στη Σμύρνη. Όπως πάντα στην ιστορία, γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται ενάντια στη χώρα μας μέσω της Ελλάδας, το οποίο μας έχουν εξαπολύσει», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Και συνέχισε: «Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα δεν γνωρίζει αυτό το παιχνίδι ή προσποιείται ότι είναι εθελοντής σε αυτό το παιχνίδι. Όπως γνωρίζετε, οι πρόθυμοι που είναι πιο κουρασμένοι, φθαρμένοι, χτυπημένοι, ακόμη και σπασμένα χέρια και φτερά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το όνομά τους δεν εμφανίζεται ποτέ στη σκηνή. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα στο παρελθόν. Αν επιμείνει στο λάθος, αυτό θα ακολουθήσει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!