Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κομητηνή: Μυστήριο με θάνατο 22χρονης φοιτήτριας-Τι ψάχνουν στο «έξυπνο» ρολόι της

Στις κυκλικές διαδρομές του στίβου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, άφησε την τελευταία της πνοή 22χρονη φοιτήτρια της σχολής του Δ.Π.Θ.. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την τριτοετή φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ εντόπισε πεσμένη στο ταρτάν, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, πολίτης ο οποίος πήγε να αθληθεί.

Στην έκκλησή του για βοήθεια ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων και γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, η ανταπόκριση του οποίου ήταν άμεση. Η 22χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός της. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η 22χρονη τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στην Κρήτη, ήταν από τα Παλαιά Ρούματα του Δήμου Πλατανιά και αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι παρόλο που είχε συζητήσει όταν πέρασε στην Κομοτηνή την μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της.

Το ότι προπονούνταν μόνη της φαίνεται να της στοίχισε και τη ζωή, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κειτόταν χωρίς τις αισθήσεις της στο βρεγμένο ταρτάν για αρκετή ώρα μέχρι την στιγμή του εντοπισμού της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φόραγε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα, παρά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την ώρα της προπόνησης την Κομοτηνή και η οποία επίσης ερευνάται μήπως έχει σχέση με τον αδικαιολόγητο κατά τα άλλα αιφνιδιαστικό θάνατό της.

Όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του χρόνου θανάτου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!