Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επιστολή-μυστήριο: Η Άρτεμη ζει φυλακισμένη! – Φέρεται να κρατείται παρά τη θέλησή της

Ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ». Η υπόθεση της εξαφανισμένης Άρτεμης εξακολουθεί να βασανίζει την οικογένεια Βασίλη, καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί από τον Οκτώβριο του 2020.

Στην επιφάνεια, λοιπόν, ήρθε μία επιστολή η οποία παραδόθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα, και συγκεκριμένα στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Ο αποστολέας ισχυρίζεται πως είναι σοβαρός πληροφοριοδότης και μάλιστα «αποκάλυψε» πως αυτοί που εξαφάνισαν την 20χρονη πλέον κοπέλα έχουν στην πλάτη τους και δύο φόνους: «Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άνδρες. […] ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…» έγραψε αρχικά ο μυστηριώδης αποστολέας, ο οποίος ταχυδρόμησε την επιστολή από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου.

Σε άλλο σημείο της επιστολής ο μυστηριώδης συγγραφέας της αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά των φερόμενων απαγωγέων: «Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες […] από τους δυο άνδρες οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα με τους οποίους είχαν κάποια σχέση. Τον άνδρα τον είχαν θάψει μερικά μέτρα από το σπίτι […] αλλά κατά την τελευταία μετακίνηση της Άρτεμης τον ξέθαψαν και έκαψαν αλλού τα οστά του. Την γυναίκα την έθαψαν στην βιομηχανική περιοχή εκεί κοντά […]. Το πτώμα της διαμελίστηκε αργότερα λόγω έργων».

Καταλήγοντας ο αποστολέας επισημαίνει πως η ζωή της Άρτεμης βρίσκεται σε κίνδυνο: «Την Άρτεμις την μετέφεραν από το σπίτι σε ένα άλλο κοντά στο προηγούμενο, στις συντεταγμένες […]. ένας από τους άνδρες καθόταν μαζί της και την φύλαγε και ο άλλος έβγαινε από το σπίτι για δουλειές. […] Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ». Όπως προέκυψε λίγο αργότερα από το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη, σε ένα από τα σπίτια που αναφέρονται στην επιστολή πραγματοποιήθηκε έρευνα, ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανεύρεση της άτυχης νεαρής.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 14/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!