Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πατέρας Καρολάιν: Υπάρχουν συμβόλαια θανάτου για τον Αναγνωστόπουλο-Θέλω να υποφέρει πριν τον σκοτώσουν

Μετά την μεταφορά του στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανησυχεί ότι υπάρχει σε βάρος του «συμβόλαιο θανάτου», σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέβιντ Κράουτς μίλησε στην εφημερίδα για τον 34χρονο πιλότο.  «Φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος στο νέο του κατάλυμα και θέλει να μεταφερθεί πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα αισθανόταν πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, αλλά ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου στο όνομά του. Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι με τους οποίους ήταν μπλεγμένος πριν σκοτώσει την κόρη μου θέλουν να του κλείσουν το στόμα σε περίπτωση που επιχειρήσει να κλείσει κάποια συμφωνία», ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Και συνέχισε: «Η δική μου αίσθηση είναι ότι θα πρέπει να υποφέρει τουλάχιστον δύο χρόνια προτού τον καθαρίσουν. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει αργά».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην μικρή του εγγονή Λυδία και επανέλαβε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην την δει ποτέ. «Τρέχει πέρα δώθε μέσα στο σπίτι, με την οικιακή βοηθό στο κατόπι της και παρόλο που αυτή η γυναίκα είναι στα σαράντα της, φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδερφής. Είναι υπέροχο να το βλέπεις. Λυπάμαι που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κάνω ότι μπορώ ώστε ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του», σημείωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος του έχει ανακοινώσει αυτή μου την πρόθεση και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματός της σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του», υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!