Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μυλοπόταμος: Παραδόθηκε ο 44χρονος και ομολόγησε το άγριο φονικό

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του παραδόθηκε σήμερα ο 44χρονος, που δολοφόνησε έναν 22χρονο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το το neakriti.gr, ο 44χρονος παραδέχθηκε την δολοφονία και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο. Θα ακολουθήσεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Θα βαφτίσουν το παιδί του πριν την κηδεία

Σύμφωνα με το cretapost, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.

Από χθες το βράδυ ο προσωπικός λογαριασμός του 22χρονου στο facebook έχει κατακλυστεί από διάφορα μηνύματα. Ωστόσο τα πιο συγκλονιστικά είναι της συζύγου του 22χρονου αλλά και της αδερφής του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Κώστας έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το χρονικό

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το θύμα και ο 44χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου. Ωστόσο επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν είχαν γίνει επεισόδια μεταξύ τους καθώς δράστης και θύμα φέρονται να είχαν ΄προσωπικές και κτηματικές διαφορές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!