Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρό 5χρονο κοριτσάκι που έβγαζε αφρούς από το στόμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια ενός 5χρονου κοριτσιού από το Λουτράκι, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας loutraki365.gr, περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής οι γονείς της 5χρονης ενημέρωσαν το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου για επείγον περιστατικό.

Μέσα σε λίγα λεπτά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να παραλάβει το παιδί. Στη συνέχεια η 5χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας. Εκεί ο γιατρός εκτίμησε ότι η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι κρίσιμη και έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο γιατρός συνόδευσε την 5χρονη με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να την βοηθήσει να κρατηθεί στην ζωή. Τελικά το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο με κορεσμό οξυγόγου στο 95%, δυσκολευόταν να αναπνεύσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Η 5χρονη, η οποία είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα, έδωσε μάχη για να παραμείνει στην ζωή με την βοήθεια των γιατρών. Ωστόσο μία ώρα μετά υπέκυψε. Απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!