Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γυναικοκτονία Δράμα: Στο θώρακα η χαριστική βολή-Διαλύθηκε η σπονδυλική στήλη της 59χρονης

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της 59χρονης στην Δράμα από τον 64χρονο σύζυγο της, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τέλος στην ζωή του.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο 64χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την σύζυγο του με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα. Τα βλήματα χτύπησαν την άτυχη γυναίκα στην σπονδυλική στήλη, η οπ οία διαλύθηκε. Στη συνέχεια ο δράστης της έδωσε την χαριστική βολή στον θώρακα και της προκάλεσε θανατηφόρες βλάβες στους πνεύμονες και την καρδιά.

Σύμφωνα με το Star, μετά την δολοφονία της συζύγου του ο 64χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με την καραμπίνα. Ωστόσο δεν έφτανε για να πατήσει την σκανδάλη και γι’ αυτό χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έμενε στο ίδιο σπίτι αλλά σε διαφορετικούς ορόφους και βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο χρόνο. Η γυναίκα είχε αποκαλύψει σε φίλη της ότι φοβόταν να μην την σκοτώσει ο 64χρονος. Πριν την δολοφονία είχε προηγηθεί καυγάς, ο οποίος πιθανολογείται ότι ξεκίνησε επειδή το θύμα ζήτησε διαζύγιο από τον 64χρονο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!