Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Ακούστηκαν ουρλιαχτά από την κόρη του ζευγαριού»

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια αλλά και η τοπική κοινωνία μετά την δολοφονία της 59χρονης από τον 64χρονο σύζυγο της στην Προσοτσάνη Δράμας. Οι κάτοικοι μιλούν για ένα ήσυχο ζευγάρι, που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στο στενό περιβάλλον τους γνώριζαν ότι η 59χρονη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγο της, ο οποίος μετά την δολοφονία αυτοκτόνησε. Ήταν γνωστό ότι έμεναν στο ίδιο σπίτι αλλά ζούσαν σε ξεχωριστούς ορόφους του κτίσματος.  

Tο ζευγάρι είχε διαφορές, ενώ μάρτυρας και γείτονας του ζευγαριού αποκαλύπτει στο GRTimes ότι λίγο πριν το έγκλημα υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς διαρκείας, ο οποίος όπως φαίνεται ήταν και «το ποτήρι που ξεχείλισε» για τον 64χρονο γυναικοκτόνο και αυτόχειρα.

«Περίπου 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», είπε στην ιστοσελίδα GRTimes γειτόνισσα του ζευγαριού.

«Είμαστε σε κατάσταση σοκ, ποτέ δεν ακούσαμε να μαλώνουν», υποστηρίζει στο GRTimes κάτοικος της Προσοτσάνης και γειτονικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει «ο 64χρονος φαινόταν ήσυχος άνθρωπος αν και δεν είχαμε πολλές επαφές, πολλές φορές πήγαινε τα εγγόνια του στο σχολείο και σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο, καθώς δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Δεν καταλάβαμε ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας. «Ζούμε μια τραγωδία που δεν ξέρουμε πως θα το ξεπεράσει ο κόσμος στην Προσοτσάνη», είπε ο δήμαρχος της πόλης, Θόδωρος Αθανασιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε, «ήταν μια οικογένεια πραγματικά της διπλανής πόρτας, ένα ζευγάρι σε ηλικία ώριμη…».

«Σε πολύ στενό κύκλο ίσως ήταν γνωστό πως το ζευγάρι ήταν σε φάση χωρισμού, αλλά δεν ήταν ευρύτερα γνωστό, καθώς ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, είχαν μια αξιόλογη οικογένεια, ήταν νοικοκύρηδες, πετυχημένοι, βγήκαν στην σύνταξη και οι δύο, σε ώριμη ηλικία ήταν, δεν έδειχναν κάτι», είπε ο Θόδωρος Αθανασιάδης.

Μάλιστα εξήγησε ότι ο δράστης δεν ήταν εκρηκτικός χαρακτήρας και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια τραγική κατάληξη. «Μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια δύο παιδιά, η μία κόρη τους έκανε την οικογένεια της με τρία παιδιά και έμενε δίπλα τους, δούλευε, η άλλη κόρη τους είναι στον στρατό σε κάποιο νησί, τα παιδιά τους είχαν πετύχει και σαν γονείς χαιρόντουσαν», ανέφερε ο δήμαρχος της Δράμας.

Το χρονικό

Ήταν 08:30 το πρωί της Τρίτης όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη. Η κόρη του ζευγαριού πήγε στο πατρικό της γιατί δεν μπορούσε να βρει τους γονείς της. Εκεί είδε αυτό που δεν θα καταφέρει ποτέ να ξεχάσει στη ζωή της: Τη μητέρα της νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού και τον πατέρα της στο μπάνιο. Εκεί είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μια κραυγή ήταν το μόνο που ακούστηκε στη γειτονιά. Μια κραυγή και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, «πάγωσαν». Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όπου το ζευγάρι καβγάδισε, με την κατάληξη να είναι τραγική αυτή τη φορά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!