Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στον ανακριτή ο προπονητής πολεμικών τεχνών για ασέλγεια κατά ανηλίκων-«Μην αρνείσαι στο δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις»

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και «βλέπει» σκευωρία πίσω από τις κατηγορίες. Για «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του 46χρονου», κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Βαγγέλης Στρατουδάκης.

«Πραγματικά είναι λυπηρό και θλιβερό αυτό που γίνεται για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι αυστηρός και ιδιαίτερα απαιτητικός και πειθαρχημένος αλλά, όπως γνωρίζει πολύ καλά όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου, όλα αυτά είναι ανυπόστατα και αναληθή», τόνισε στην ιστοσελίδα cretapost.gr ο Βαγγέλης Στρατουδάκης. Και συνέχισε: «Όλες οι καταγγελίες των παιδιών που αναφέρουν για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια ή θωπεία δεν υφίστανται. Αυτά είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας».

Μάλιστα, η πλευρά του 46χρονου θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υποκινούμενα καθώς εξηγεί πως «οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλο προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, τα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουνε ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία. Είναι θλιβερό να προσπαθούνε να θίξουν και να σπιλώσουν έναν άνθρωπο με σκοπό να τον τιμωρήσουν για να του πάρουν μαθητές».

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες 8 μαθητών του που έκαναν λόγο για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία – σοκ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με καταγγελίες ο προπονητής ζητούσε από ανήλικα παιδιά, τα οποία προπονούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος φέρεται, να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

«Μην αρνείσαι στο δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις…»: Είναι η φράση που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο 46χρονος κατηγορούμενος ως μια μορφή εκφοβισμού ή απειλής στους αθλητές του, που δεν του έκαναν τα χατίρια ή δεν τα πήγαιναν καλά στους αγώνες, σύμφωνα με τα όσα καταθέτει – καταγγέλλει  πρώην αθλήτρια του προπονητή, η οποία σήμερα είναι 20 ετών.

Η κατάθεση της 20χρονης από χωριό του Λασιθίου, ίσως είναι η πιο κομβική και βαρύνουσα ποινικά  καθώς το κορίτσι καταγγέλλει ξεκάθαρη σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της, περιγράφοντας συγκεκριμένες σκηνές, συνθήκες, πράξεις και φράσεις.

Και αν στο αποκαλούμενο «μασάζ», δεν αντέδρασε, σε άλλες φερόμενες απαιτήσεις του προπονητή καταγγέλλει ότι είπε «όχι», αρνήθηκε να υπακούσει στο «δάσκαλο»  και το πλήρωσε, όπως υποστηρίζει, με πολύ πόνο, σε βαθμό που έκλαψε.

«Μην αρνείσαι στο δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις…»  αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της, επεξηγώντας ότι: «αυτή τη φράση ο δάσκαλος την έλεγε συχνά και με το «ξέρεις ότι θα πονέσεις» εννοούσε ότι θα μας βάλει για άνοιγμα, το οποίο χρησιμοποιούσε για εκφοβισμό σε όλα τα παιδιά καθώς ερχόταν από πάνω μας και μας πάταγε και ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος…».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!