Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Με τα δίδυμα στο πλευρό του ο Κώστας Καραμανλής!

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έκανε ηχηρή παρέμβαση για τα εθνικά θέματα και την τουρκική προκλητικότητα κατά την ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, που είναι πλέον φοιτητές στο πανεπιστήμιο, λίγο πριν από την εξεταστική τους, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για την ομιλία του πατέρα τους με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών». Να θυμίσουμε ότι η Αλίκη Καραμανλή σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Καραμανλής Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η Αλίκη Καραμανλή φόρεσε λευκό κοστούμι, με μακρύ σακάκι και ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με έντονο μπλε σατέν πουκάμισο. Λευκό κοστούμι φόρεσε και η μητέρα της, Νατάσα Παζαΐτη, η οποία επέλεξε navy look με εφαρμοστό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μπλε σκούρο τοπ και πέδιλα με πλατφόρμες στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα chic κολιέ με λευκές πέρλες και τσάντα Christian Dior.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο να δίνει το «παρών», ο κ. Καραμανλής σχολίασε τις αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις κάνοντας λόγο για συμπεριφορά ταραξία και υπογράμμισε ότι με εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας δεν εξαγοράζεται η ειρήνη, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα στη διεθνή κοινότητα, λέγοντας πως «δεν χωρούν ίσες αποστάσεις μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας». Απαντώντας στα σενάρια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν νοείται εάν δεν οριοθετηθεί το τι ανήκει στην κάθε πλευρά βάσει του διεθνούς δικαίου. Παράλληλα, ο κ. Καραμανλής καταδίκασε τη ρωσική εισβολή και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πόλεμος μπορεί να επεκταθεί και εκτός ουκρανικού εδάφους.

Την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού -ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, τόσο κατά την είσοδό του στο Μέγαρο Μουσικής όσο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- παρακολούθησαν πλήθος βουλευτών, πρώην και νυν υπουργοί (και όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας), προσωπικότητες από την επιχειρηματική κοινότητα, καθώς και από το χώρο της πανεπιστημιακής διανόησης, των γραμμάτων και των τεχνών.

Μεταξύ άλλων ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και περισσότεροι από 70 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διατηρεί πάντα δεσμούς με τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς και ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Ραχήλ Μακρή, ο Ευάγγελος Αντώναρος κ.ά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 3/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!