Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιαγιά 64 ετών με κορμί-«φέτες» που την περνούν για 20άρα

«Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλη για μπικίνι», υποστηρίζει η Αυστραλή, Λέσλι Μάξουελ, με ένα βίντεο και φωτογραφίες που έχουν γίνει viral, που απλώς την επιβεβαιώνουν, αφού αυτό δεν το υποστηρίζει μια νεαρή γυναίκα, αλλά μια γιαγιά 64 ετών! Η Λέσλι Μάξουελ είναι μια νεοφερμένη στον κόσμο του Instagram και οι φωτογραφίες της με το καλογυμνασμένο σώμα της, όπως το ανέδειχνε το μοβ μπικίνι της, άρχισαν να της χαρίζουν χιλιάδες ακολούθους. Το βίντεο όπως και το καρουσέλ των φωτογραφιών συνόδευσε με τη λεζάντα «ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλη για μπικίνι», μαζί με τα hashtags «fitness άνω των 60» και «fitness κίνητρο». Στο βίντεό της η Μάξουελ φαίνεται να στριφογυρίζει και να ποζάρει με αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας την άψογη σωματική της κατάσταση, τους κοιλιακούς-πέτρα, τα γραμμωμένα μπράτσα και τα αδύνατα πόδια, με τους θαυμαστές της να συρρέουν και να την ευχαριστήσουν που γίνεται η «έμπνευσή» τους.

«Επιτέλους, πίσω στο γυμναστήριο! Ευχαριστώ για το κίνητρο», «Είσαι υγιής, σέξι, φαίνεσαι απίστευτη, οπότε σίγουρα μπορείς να φορέσεις μπικίνι… είσαι τεράστια έμπνευση», της γράφουν. Ενώ σε φωτογραφία με την 20χρονη εγγονή της Τία, με την οποία πηγαίνουν συχνά γυμναστήριο, τα σχόλια θαυμασμού επισημαίνουν πως μοιάζουν περισσότερο με «αδελφές», παρά με γιαγιά και εγγονή. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο ακολούθησαν αναρτήσεις για το πρόγραμμα που ακολουθεί και συμβουλές. Όπως έγραψε, γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα και έχει κερδίσει 30 τοπικούς και εθνικούς τίτλους διαγωνισμών μπικίνι στην κατηγορία της, το πρώτο της βραβείο μάλιστα σε ηλικία 49 ετών. Αποκάλυψε κοινές διατροφικές «παγίδες» και τι πρέπει να αποφύγει κάποιος αν θέλει να διατηρηθεί ακμαίο το σώμα του, όπως το να καταναλώνει περισσότερες πρωτεΐνες και λιγότερη ζάχαρη, ακόμα λιγότερο τα αναψυκτικά ή το κρασί, γιατί είναι «κενές θερμίδες» και συνήθως αποθηκεύονται ως λίπος.

Ακόμη κι αν κάποιος βρεθεί σε τραπέζι καλεσμένος, η Μάξουελ συμβουλεύει πως «Δεν χρειάζεται να φάτε όλα όσα σας προσφέρουν. Εάν έχετε τελειώσει το γεύμα σας και σας προσφέρεται περισσότερο φαγητό, απλώς… περιμένετε ένα λεπτό. Το αίσθημα της υπερκατανάλωσης φαγητού συνήθως υποχωρεί. Και βέβαια μετά από ένα γεύμα καλό είναι να ακολουθεί μια μεγάλη βόλτα, ενώ μεταξύ συνεχόμενων εορτών η Μάξουελ προτείνει να προπονούμαστε ενδιάμεσα, για να αντισταθμίσουμε το πρόσθετο φαγητό και το ποτό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!