Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ισόβια στο «τέρας» της Αλεξανδρούπολης – «Ήταν σαν ζωντανή νεκρή» αποκάλυψε η μητέρα της 29χρονης Τζεβριέ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε χθες ο 31χρονος Καδήρ Ιναν Ραμαζάν Ογλού που χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, την 29χρονη Τζεβριέ, στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη. Οι σκηνές του άγριου τσακωμού που κατέληξε σε δολοφονία αναβιώνουν ξανά στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θράκης, με τον 31χρονο να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση των γονιών της 29χρονης. Πρώτος κατέθεσε ο πατέρας του θύματος ενώ στη συνέχεια κατέθεσε η μητέρα, η οποία περιέγραψε τα όσα ζούσε η 29χρονη και την αποξένωση που φαινόταν να της έχει επιβάλει ο σύζυγός της από τους γονείς και τα αδέλφια της. Χαρακτηριστικά η μητέρα της Τζεβριέ ανέφερε ότι για τέσσερα χρόνια δεν επικοινωνούσε με την κόρη της, κατά τη νοσηλεία της ενημερωνόταν τηλεφωνικά λόγω κορωνοϊού, όπως ανέφερε, και επιθυμούσε να τη βλέπει αλλά παρά την προσπάθειά τους δεν μπορούσαν να τη δουν ούτε η ίδια ούτε οι άλλες κόρες της. Παράλληλα ανέφερε περιστατικό που οι αδελφές της Τζεβριέ στα γενέθλιά της είχαν αγοράσει μία τούρτα και σχεδίασαν να γιορτάσουν οικογενειακά τα γενέθλιά της και τελευταία στιγμή η Τζεβριέ τους τηλεφώνησε από το τηλέφωνο του συζύγου της και τους ζήτησε να μην την επισκεφθούν επειδή «είχαν κάποια δουλειά». Όπως κατέθεσε η μητέρα της Τζεβριέ, μόνο από την τηλεφωνική συσκευή του κατηγορουμένου επικοινωνούσαν και μόνο σε περίπτωση ανάγκης. «Δεν την άφηνε να βγει ούτε στη γειτονιά “ήταν σαν ζωντανή νεκρή”» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του θύματος. «Δεν με άφηνε να πάω στην Αστυνομία επειδή φοβόταν».

Στη συνέχεια κατέθεσε μία γειτόνισσα η οποία είπε ότι συναντούσε συχνά την 29χρονη στην Αλεξανδρούπολη και πολλές φορές την αντίκριζε με εμφανή χτυπήματα, κάτι που η ίδια η Τζεβριέ της αιτιολογούσε ως «έπεσα», «σκόνταψα» κ.ο.κ. Στην κατάθεσή του ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης επανέλαβε τα ευρήματα των εξετάσεων λέγοντας πως το σοβαρότερο πλήγμα ήταν στο ήπαρ και φαίνεται να προήλθε πιθανότερα από λάκτισμα (κλοτσιά), κάτι που δεν αρνήθηκε η υπεράσπιση. Στη νεφρική πλευρά επίσης βρέθηκαν χτυπήματα, τα οποία όμως προήλθαν από άλλο μέσο, είτε από χτύπημα με τα χέρια χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και το πέσιμο από σκάλα. Ο κ. Παυλίδης τόνισε πως η 29χρονη πέραν των χτυπημάτων που φαίνεται να οδήγησαν στο θάνατό της δεν έφερε άλλα προβλήματα υγείας ή σωματικές βλάβες από παλαιότερα χτυπήματα όπως προέκυψε και από τη μαγνητική εξέταση που έγινε μεταθανάτια στο σώμα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!