Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον 22χρονο τράπερ για οπλοκατοχή

Σε φυλάκιση 10 μηνών για οπλοκατοχή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος γνωστός τράπερ, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης σε μπλόκο της αστυνομίας στο Μπουρνάζι.

Παράλληλα του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο. Ο 22χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πιστόλι τύπου γκλοκ που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν δικό του αλλά ανήκε σε έναν φίλο του, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, o φίλος του 22χρονου επιβεβαίωσε ότι είχε νοικιάσει μέσω εταιρεία το όπλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσει σε γυρίσματα βίντεο κλιπ χωρίς να το γνωρίζει ο τράπερ. Όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο, ανέφερε ότι άφησε το όπλο στο αυτοκίνητο.

Κατά την απολογία του ο τράπερ ισχυρίστηκε πως αμέσως μόλις είδε το πιστόλι ζήτησε να ακυρωθεί το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε.

Σε αντίθεση με τις καταθέσεις των αστυνομικών, ο τραπερ υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως σε αυτούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος είναι πολύ γνωστός στην μουσική σκηνή και έχει κυκλοφορήσει μία μεγάλη επιτυχία με εκατομμύρια views στο YouTube.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!