Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο «σφαγέας» της Ναυπάκτου και η… sexy Γιούσεφ – Στις 6 Ιουνίου το δικαστήριο για τη δολοφονία του Σπύρου Καρέλη

Οι σκηνές της ακραία βίαιης επίθεσης του 33χρονου Ανδρέα Ρουπακιά σε βάρος του επιχειρηματία Σπύρου Καρέλη στη Ναύπακτο τον Φεβρουάριο του 2021 θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια στις 6 Ιουνίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας. Μιλάμε για το σκληρό φονικό για τα μάτια μίας κοπέλας, με την οποία ο δράστης είχε παρουσιάσει μίας μορφής εμμονή και πίστευε πως ο Καρέλης ήταν ο λόγος για τον οποίο εκείνη δεν ανταποκρινόταν στα ερωτικά καλέσματά του. Ο δράστης έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με όσα είχε περιγράψει στην απολογία του, να πάρει τη μοτοσικλέτα του, να επισκεφτεί το κατάστημα επίπλων του θύματος και να του επιτεθεί.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, αφού έπιασε το θύμα με κεφαλοκλείδωμα χωρίς να καταφέρει να πετύχει τα χτυπήματα που επιθυμούσε, έβγαλε ένα μαχαίρι κουζίνας και πέτυχε απανωτά χτυπήματα στον άτυχο Σπύρο Καρέλη. Ο 35χρονος δέχτηκε σοβαρά πλήγματα στον κορμό, στο λαιμό και το κεφάλι του. Ακόμη κι αν είχε καταφέρει να επιβιώσει,  θα είχε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Η μητέρα του αδικοχαμένου επιζητεί  τη δικαίωση του παιδιού της μέσω της παραδειγματικής τιμωρίας του δράστη, ενώ αποτελεί το πλέον τραγικό πρόσωπο, καθώς λίγους μήνες πριν από το γιο της είχε χάσει το σύζυγό της σε τροχαίο δυστύχημα. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο νομικός Σταύρος Γεωργόπουλος, που καλείται ν’ αντικρούσει όλα τα επιχειρήματα περί μειωμένου καταλογισμού που θα επιδιώξει να παραθέσει η πλευρά της νομικής υπεράσπισης του δράστη.

Η Αναστασία Γιούσεφ είχε φωτογραφηθεί με τον δράστη, Ανδρέα Ρουπακιά.

* Για την υπόθεση είχε μιλήσει και η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ, η οποία εξιστορώντας πώς είχε γνωρίσει το δράστη είχε σκιαγραφήσει την εμμονική στάση του Ανδρέα Ρουπακιά: «Πριν από τέσσερα χρόνια (σ.σ. το 2017) τον πέτυχα σε ένα beach bar στη Ναύπακτο που είχα πάει για να χορέψω. Εκεί μου συστήθηκε, μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Φαινόταν πιεστικός, περίεργος τύπος, εμμονικός, σε σημείο παθολογικό. Μου είχε γίνει στενός κορσές, μου έστελνε μηνύματα για το πότε να βρεθούμε και εγώ από ευγένεια και επαγγελματισμό προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 31/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!