Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το τελευταίο «αντίο» στον Δάκη στο κοιμητήριο Γλυφάδας-Ποιοι έδωσαν το «παρών» (βίντεο-εικόνες)

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και θλίψης ξεκίνησε στις 11:00 η εξόδιος ακολουθία στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας για τον Δάκη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 79 ετών.

Φίλοι και συγγενείς έχουν συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Η οικογένεια του Δάκη έχει ζητήσει τα χρήματα έναντι στεφάνων να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στο κοιμητήριο Γλυφάδας βρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο, αρκετοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία ήταν κι εκείνη που γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του Δάκη, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Σόφη Ζανίνου, η Πωλίνα, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σοφία Βόσσου, ο Κώστας Πρέκας, η Ελπίδα, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Πασχάλης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Τόνυ Σφήνος, ο Νίκος Αποστολόπουλος κ.α.

«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε η παρουσία του είναι στην καρδιά μας. Ο άνθρωπος είναι μέσα μας. Ήταν ένας άνθρωπος χωρίς αλλά», είπε στο Mega η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Σπανίζουν οι ψυχές σαν του Δάκη», σχολίασε με συγκίνηση η Σοφία Βόσσου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!