Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αρπαγή 6χρονου: Βρίσκεται στην Νορβηγία με τον πατέρα του (βίντεο)

Επιβεβαιώνεται, όπως όλα δείχνουν, η εκτίμηση ότι πίσω από την αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι της οικογένειας του στην Κηφισιά βρίσκεται ο Νορβηγός πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας parapolitika.gr, ο νορβηγικής καταγωγής πατέρας του 6χρονου έστειλε e-mail στη δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε στο παρελθόν και ισχυρίστηκε πως ο Ράινερ είναι μαζί του στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα δικηγόρος του Νορβηγού κ. Πατρίνια-Μαρία Αδαμοπούλου δέχθηκε επιστολή από τους δικηγόρους του πατέρα στη Νορβηγία στην οποία αναφέρεται ότι ο 6χρονος βρίσκεται σε ασφαλές μέρος με τον πατέρα του στη χώρα του.

Η δικηγόρος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ερευνήσουν αν όντως ευσταθεί η πληροφορία.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του 6χρονου είχε εκφράσει φόβους ότι το παιδί είχε απαχθεί από τον πατέρας και τον Ισλανδό θείο του με σκοπό να διαφύγουν στην Νορβηγία. Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του και η μητέρα του 6χρονου δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγο της.



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!