Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τουρίστρια κατήγγειλε για βιασμό τον πρώην παίκτη του Big Brother Στηβ Μιλάτο-Τι είπε ο δικηγόρος του (βίντεο)

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στην Ρόδο το μεσημέρι της Τετάρτης στον 30χρονο Στηβ Μιλάτο  μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας τουρίστρια ότι την βίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπική εφημερίδας «Ροδιακή» το μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι Big Brother και η νεαρή κοπέλα διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο στην Λίνδο της Ρόδου, το βράδυ της Τρίτης έως και τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 30χρονος πρώην παίκτης του Big Brother εργάζεται στην υποδοχή του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 21χρονης, Ιωάννη Κοκκινογένη η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» είπε εκπομπή Mega Καλημέρα  ο δικηγόρος.

Το πρωί όμως, η τουρίστρια πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 30χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» η 21χρονη είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Βρετανίας και ήταν φιλοξενούμενη στην Ρόδο για να κάνει τις διακοπές της.

Σε λίγο στον εισαγγελέα

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Στέλιο Αλεξανδρή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και αντίστοιχα να προσδιοριστεί η δίωξη σε βάρος του.

Σύμφωνα με τον Στέλιο Αλεξανδρή, ο 30χρονος δέχεται ότι υπήρξε ερωτική επαφή η οποία ήταν συναινετική. «Περιμένουμε την ιατροδικαστική που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου ότι δηλαδή υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω», ανέφερε στον Alpha ο δικηγόρος του 30χρονου.

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην 21χρονη διενεργήθηκε χθες αργά το βράδυ και η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στην Ασφάλεια της Ρόδου προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με τον Ιωάννη Κοκκινογένη η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα της.



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!