Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αρπαγή 6χρονου: Ύποπτος ο Νορβηγός πατέρας-Σε διαμάχη οι γονείς (εικόνα)

Τα ίχνη του 6χρονου αγοριού χάθηκαν χθες αργά το απόγευμα όταν ένας άνδρας με κουκούλα το άρπαξε μέσα από το σπίτι της οικογένειας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή να βρίσκεται ο Νορβηγός πατέρας ο οποίος είναι σε διάσταση με την μητέρα του 6χρονου.

Ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει το παιδί κι αυτό θα πρέπει να το τρομοκράτησε, ενώ έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι Οργανισμοί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βγει εκτός Ελλάδας.

Ο δικηγόρος της μητέρας, Χρήστος Οικονομάκης τόνισε ότι ο πατέρας του 6χρονου «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα».

Κατά την άποψή του τέλος για το πού θα πρέπει να κινηθούν οι έρευνες είπε ότι «προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αυτό, αλλά δεν πρέπει να αποκλείονται πιθανότητες για να μην μειώνουμε το φάσμα των ερευνών».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!