Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πισπιρίγκου: Την χλευάζουν οι κρατούμενες-Τι φωνάζουν από το προαύλιο

Για την στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στην φυλακή μίλησε πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, που αποκάλυψε ότι η κατηγορούμενη απολαμβάνει προσοχής, ασφάλειας και περιποίησης από τις αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος.

«Φυλασσόταν υπό δρακόντεια μέτρα, είχε τύχει να την συναναστραφώ 2-3 φορές. Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην συνειδητοποιεί για τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης», είπε στον ΑΝΤ1 η πρώην κρατούμενη.

Και συνέχισε: «Υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία των ανώτερων. Υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κρατούμενες. Υπάρχει μια υπερβολή στο πρόσωπο της, κάτι που δυσανασχετεί τις υπόλοιπες κρατούμενες και ότι υπάρχουν κάποιες παροχές απέναντι της που δεν υφίστανται για τις άλλες. Γεγονός που εντείνει το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο της. επίσης, είναι απαξιωτική με τις υπόλοιπες κρατούμενες αλλά είναι υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους επειδή θέλει την εύνοια τους».

Μάλιστα η πρώην κρατούμενη εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ακόμη και κομμώτρια στο κελί της. «Έχει ιδιωτικό καρτοτηλέφωνο ακριβώς δίπλα από τον θάλαμο της, ενώ οι υπόλοιπες 160 γυναίκες υποχρεούνται να παίρνουν από 16 συνολικά καρτοτηλέφωνα. Δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο καθώς βρίσκεται στην πτέρυγα που κρατούνται οι υπόλοιπες γυναίκες, οπότε την επισκέπτεται προσωπικά κομμώτρια στο κελί της. Ενώ όλες αγοράζουμε την τηλεόραση από το κατάστημα που συνεργάζεται με τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού εκείνης της έφεραν την τηλεόραση απ’ έξω. Γενικά της παρέχουν ό,τι ζητήσει, την βοηθάνε πολύ, της πηγαίνουν πολλά βιβλία. Τα ζητάει εκείνη», τόνισε η πρώην κρατούμενη.

Σε ερώτηση πως αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες κρατούμενες την Ρούλα Πισπιρίγκου η γυναίκα απάντησε: «Με θυμό και οργή καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει. Ναι, ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν τον θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί. Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα παντζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μία κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο».

Σύμφωνα με την πρώην κρατούμενη, οι υπόλοιπες γυναίκες ειρωνεύονται την Ρούλα Πισπιρίγκου «και της φωνάζουν: ‘’Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ’’ θέλοντας να προκαλέσουν την αντίδραση της, γνωρίζοντας την εμμονική τάση που έχει απέναντι στον Μάνο».

«Φυλάσσεται υπό δρακόντεια μέτρα, παντού ακόμα και στο προαύλιο, έστω και αν οι κρατούμενες βρίσκονται στα κελιά τους. έχουν προειδοποιήσει όλες τις κρατούμενες ότι όποια της επιτεθεί έστω και λεκτικά θα πάρει αμέσως μεταγωγή για τις φυλακές της Θήβας», κατέληξε η πρώην κρατούμενη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!