Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγρίνιο: Γαμπρός «σκηνοθέτησε» άγρια ληστεία για να χαλάσει τον γάμο του

Στις δικαστικές αίθουσες ξετυλίγεται μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν άνδρα από το Αγρίνιο, ο οποίος πριν τον γάμο του «σκηνοθέτησε» ληστεία. Σήμερα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου ο άνδρας κατηγορούμενος για ψευδορκία.

«Ο εντολέας μου έχοντας απόλυτο σεβασμό στην απονομή της δικαιοσύνης, στο έργο αυτής, καθώς και στο έργο των προανακριτικών υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και για λόγους που θα εκτεθούν κατά την εκδίκαση της υποθέσεώς του που εκκρεμεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 24-05-2022 κατόπιν διακοπής από 19-05-2022, διευκρίνισε ενώπιον της Υ.Α Αγρινίου με συμπληρωματική ένορκη κατάθεση του αυτά που υπέστη στις 10-05-2019, γεγονότα αδιαμφισβήτητα, αφού ανευρέθη λιπόθυμος, δεμένος και νοσηλεύτηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Αγρινίου όπου και διεγνώσθηκε ότι υπέστη διάσειση, χωρίς να έχει ενοχοποιήσει κάποιον ψευδώς τόσον με την αρχική, όσο και με την συμπληρωματική του κατάθεση, και είμαστε πεπεισμένοι για την αθωότητα του», είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ιωάννη Ψάρρης.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, όταν ο άνδρας κατήγγειλε πως δύο κουκουλοφόροι του διέρρηξαν το σπίτι του, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον άφησαν αναίσθητο. Οι δήθεν δράστες άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα και δώρα του γάμου. Τον άνδρα τον βρίσκουν οικεία του πρόσωπα που τον αναζητούσαν και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία.

Η επίθεση έγινε το βράδυ που είχε προγραμματιστεί γλέντι για τον γάμο, ο οποίος είχε καθοριστεί να τελεστεί δύο ημέρες μετά. Ο γάμος ακυρώθηκε και τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου ο άνδρας φέρεται να άλλαξε την ιστορία του και να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ότι δεν είχε πέσει θύμα ληστείας.

Όπως υποστήριξε κανείς διαρρήκτης δεν του επιτέθηκε. Ωστόσο ανέφερε ότι ήταν υπαρκτός ο ξυλοδαρμός που υπέστη από άλλο άτομο αλλά το κίνητρο της επίθεσης ήταν προσωπικό. Φέρεται πάντως να παραδέχτηκε πως έπραξε λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια αλλά-ισχυρίστηκε πως- επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του παθόντα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη  για ψευδορκία.

Βασικό θύμα όλης της πρωτοφανούς υπόθεσης σε κάθε περίπτωση είναι η γυναίκα που είδε τον γάμο της να ακυρώνεται αιφνιδίως μια μέρα πριν πραγματοποιηθεί και τα όνειρα της για μια νέα ζωή να καταρρέουν. Για πολλούς μήνες ήταν και η ίδια  πεπεισμένη πως ο υποψήφιος σύζυγος της είχε πέσει θύμα ληστείας.

Πλέον φέρεται να είναι βέβαιη ότι η «σκηνοθεσία» έγινε προκειμένου να μην τελεστεί ο γάμος. Έτσι κατάθεσε αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη και μήνυση για ψευδή κατάθεση ενώπιον αρχής κατά του πρώην αρραβωνιαστικού της. Επίσης ανέφερε ότι τα «κλοπιμαία» της δήθεν ληστείας που της ανήκαν δεν της επεστράφησαν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!