Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η απορία του Μάνου στην κηδεία για τη μελανιά

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραδέχτηκε ότι την ημέρα της κηδείας της πρωτότοκης κόρης του είχε δει μια μεγάλη μελανιά στο αριστερό μάγουλό της. Αυτή η πληροφορία που δημοσίευσε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» ήρθε να επιβεβαιώσει απόλυτα τις μαρτυρίες που προ ολίγου καιρού είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, οι άνθρωποι που είχαν παρευρεθεί στην τελετή είχαν παραξενευτεί με την εικόνα της νεκρής Τζωρτζίνας, καθώς το πρόσωπο του παιδιού φαινόταν να είναι έντονα μακιγιαρισμένο. Όπως είχε αποκαλύψει, ήδη από τις αρχές Μαρτίου, ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, κάποιοι είχαν δώσει εντολή σε γραφείο τελετών της Πάτρας να κάνει προσεκτικό μακιγιάζ στην 9χρονη ώστε να μη φαίνονται μώλωπες στο πρόσωπό της. Είχε πει μάλιστα ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν πολύ ανήσυχο και ρωτούσε επίμονα αν θα μπορούσαν να καλυφθούν τα σημάδια. Για σημάδια που έμοιαζαν με χτυπήματα στο αριστερό μάγουλο του κοριτσιού είχε κάνει λόγο εξάλλου και ένας μάρτυρας.

Πλέον το ερώτημα που διατυπώνεται είναι αν το συγκεκριμένο σημάδι, με το οποίο είχε απορήσει και ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού όταν το είχε παρατηρήσει την ημέρα της κηδείας, είναι το ίδιο με αυτά που χαρακτήρισε ως υποστάσεις στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος περιέγραφε σχετικά: «Παρατηρούνται υποστάσεις κυανέρυθρης χροιάς που καταλαμβάνουν το αριστερό ημιμόριο του προσώπου, το άνω βλέφαρο του δεξιού οφθαλμού, τη δεξιά παρειακή χώρα και την οπίσθια επιφάνεια του κορμού του σώματος». Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του κατά πόσο τα συγκεκριμένα σημάδια ήταν πτωματικές υποστάσεις καθώς το παιδί δεν θα μπορούσε να είχε πεθάνει και μπρούμυτα και ανάσκελα. Αναφορικά με τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας, που φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του. «Ο κ. Δασκαλάκης είχε διατυπώσει την απορία του για τη μελανιά και τότε και είχε λάβει απαντήσεις από τους ειδικούς» συμπλήρωσε.

Η Πισπιρίγκου φοβάται ότι θα τη δηλητηριάσουν στη φυλακή

Σπιτικό φαγητό φαίνεται να προτιμά η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου που φοβάται πως μέσα στις φυλακές θέλουν να τη δηλητηριάσουν. Η 33χρονη προφυλακισμένη από τις 5 Απριλίου στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν αγγίζει τίποτα από την κουζίνα των φυλακών, ενώ φέρεται πως αποφεύγει για τον ίδιο λόγο και τα ντελίβερι. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, πληροφορίες τόσο από τον Κορυδαλλό όσο και από το περιβάλλον της κατηγορούμενης αναφέρουν ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τρώει τα φαγητά από την κουζίνα των φυλακών, παρά μόνο όταν έχει κρέας. Ζυμαρικά, όσπρια ή λαδερά φαγητά δεν τα αγγίζει. Κάποιες φορές οι φυλακισμένοι παραγγέλνουν φαγητά απ’ έξω. Η Ρούλα Πισπιρίγκου όμως το αποφεύγει καθώς φοβάται, όπως λέει, να μην τη δηλητηριάσουν», αναφέρουν οι πηγές. «Το μόνο που θέλει να τρώει είναι κρέας… Έχει αδυνατίσει πολύ. Μάλιστα, η πρώτη φράση που φέρεται να είπε στους δικούς της, στο επισκεπτήριο της Παρασκευής, είναι “Δείτε πώς έγινα. Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου… Έχω χάσει πολλά κιλά, δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα”». Η μητέρα και η αδελφή της, Δήμητρα, της πήγαν τρεις τσάντες με όσα ζήτησε, μεταξύ των οποίων «πολλά φαγητά και ρούχα», ανέφεραν οι πληροφορίες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 23/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!