Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα μαρτύρια δύο μουλαριών στην Ύδρα  

Αναστάτωση επικρατεί στο νησί της Ύδρας μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας η οποία απεικόνιζε ένα γαϊδουράκι να… μαρτυρά και να βασανίζεται κουβαλώντας ένα ψυγείο. Αμέσως οι φιλοζωικές οργανώσεις ξεσπάθωσαν και η τοπική κοινωνία, προεξάρχοντος του δημάρχου, δέχτηκαν τα ανάλογα πυρά.

Λόγω άλλωστε και της ιδιομορφίας του νησιού, τα γαϊδουράκια παραμένουν το μοναδικό μέσο μετακίνησης βαρέων φορτίων, κάτι που αναμφίβολα προκαλεί δικαίως έντονες αντιδράσεις, μια και πρόκειται για βάναυση τακτική άλλων εποχών. Εντύπωση προκάλεσαν και τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος ο δήμαρχος, Γιώργος Κουκουδάκης, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 έφερε στην επιφάνεια μια λεπτομέρεια.

Το… επίμαχο γαϊδούρι είναι… μουλάρι και ως εκ τούτου μπορεί με άνεση να σηκώσει το βάρος: «Με κτηνιατρικές διατάξεις μπορεί να φορτωθεί μέχρι 100 κιλά. Μία ηλεκτρική συσκευή δεν ξεπερνά τα 70 κιλά, όπως η συγκεκριμένη. Όποιος σοβαρός φιλόζωος γνωρίζει, καταλαβαίνει για τι πρόκειται», είπε ενώ μάλιστα τόνισε πως θα κινηθεί νομικά εις βάρος εκείνων που δυσφημούν το νησί και τους κατοίκους του.

 

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο στις 21/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!