Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στο Εφετείο (τώρα) η «αυτοκτονία» της Έφης Τσιχλάκη

Ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά η έφεση σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για την υπόθεση θανάτου της 47χρονης Έφης Τσιχλάκη, τον Μάρτιο του 2016. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Κολυμπάρι με μία σφαίρα στο κεφάλι. Ο σύζυγός της φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του θανάτου της Έφης, καθώς ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις Αρχές για το δυσάρεστο γεγονός τονίζοντας πως η γυναίκα του αυτοκτόνησε.

Πρωτοδίκως μάλιστα, ο σύζυγος αθωώθηκε, με το δικαστήριο να αποδίδει το θάνατο της Έφης σε αυτοκτονία. «Μετά από τόσα χρόνια δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν αυτός ο άνθρωπος καταδικαστεί και αν θα πάει φυλακή. Αυτό που θέλω είναι να υπάρξει δικαιοσύνη γιατί η αδελφή μου δεν αυτοκτόνησε, δεν ήταν μια αδύναμη γυναίκα που θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατό της», κατέθεσε ο αδελφός της αδικοχαμένης, ο οποίος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού ισχυρίζεται ότι μιλούσε με την Έφη συχνά μέσω Skype:

«Έβλεπα ότι οι σχέσεις τους ήταν ψυχρές. Μου έλεγε πολλές φορές να είμαι προσεκτικός στον τρόπο που μιλάω στον Κώστα και να μην τον αγχώνω. Ήταν άλλος άνθρωπος όταν τον έβλεπε. Την τελευταία φορά που τη συνάντησα της είπα “γιατί δεν τα παρατάς όλα να έρθεις στη Γερμανία” και μου απάντησε “δεν μπορώ. Όπου κι αν πάω θα με βρει”. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα». Κατά την ακροαματική διαδικασία συγγενείς της άτυχης γυναίκας υποστήριξαν ότι η 47χρονη φοβόταν να εγκαταλείψει το σύζυγό της. Επέμειναν ότι η Έφη Τσιχλάκη, λόγω της φύσης του χαρακτήρα της, δεν θα προέβαινε ποτέ σε μια τέτοια πράξη και μίλησαν για μια «κακοστημένη αυτοκτονία». Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα.

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο στις 21/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!