Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξης Κούγιας: «Θα αναλάβω την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου αν…»

Τα τελευταία 24ωρα, το πρόσωπο του Αλέξη Κούγια ενεπλάκη στην υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την αποκάλυψη πως ο πατέρας της, τον προσέγγισε, προκειμένου ν’ αναλάβει την υπεράσπιση της.

Χθες Πέμπτη, ο κ. Κούγιας μέσω ανακοίνωσης-απάντησης έβαλε τέλος στα όσα «κυκλοφορούν» πως ανέλαβε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και πως έχει ήδη παραλάβει τη δικογραφία και τη μελετά.

Νέες δηλώσεις Κούγια

Σήμερα Παρασκευή ο κ. Κούγιας ερωτηθείς από τον ΑΝΤ1 για το αν θα αναλάμβανε την υπόθεση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί τελικώς στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

Προϋπόθεση για αυτό είναι τελικώς να συντρέξουν οι τρεις όροι και προϋποθέσεις που έχει θέσει, που είναι η απευθείας συνομιλία του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η συναίνεση των δύο υφιστάμενων συνηγόρων της για σύμπραξη μαζί του και η ανάγνωση όλης της δικογραφίας, ώστε να αντιληφθεί εάν και πόσα περιθώρια υπάρχουν για να συμβάλλει στην υπεράσπιση της και στην αποκάλυψη της αλήθειας από το δικαστήριο, ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για εκείνους που τον προσέγγισαν

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για όσα υποστήριξε την Πέμπτη, σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις δύο προσεγγίσεις που δέχθηκε για να αναλάβει την υπεράσπιση της, επανέλαβε πως η μία έγινε από διοικητή νοσοκομείου της Αθήνας, που προσφέρθηκε να πληρώσει και την αμοιβή του δικηγόρου.

Ο ποινικολόγος, αφού διευκρίνισε πως το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι διοικητής σε νοσοκομείο που σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την υπόθεση, πχ. νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύθηκε κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας, είπε πως η σχέση του ανθρώπου αυτού με την κατηγορούμενη είναι οικογενειακή και από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!