Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καταθέτει έφεση τώρα ο Μπάμπης – Οι γονείς της Καρολάιν φεύγουν από την Ελλάδα μαζί με τη μικρή Λυδία

Πέρα από τον έλεγχό του, που ουσιαστικά ήταν το βασικό χαρακτηριστικό των πράξεων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έχει ξεφύγει η ίδια η ζωή του 33χρονου πιλότου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. Ο χειρότερός του εφιάλτης, μετά από την αποτυχία συγκάλυψης του εγκλήματος, είναι πλέον ορατός.

Η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν, Σούζαν και Ντέιβιντ Κράουτς, ετοιμάζουν την αποχώρησή τους από τη χώρα μαζί με την κόρη του Αναγνωστόπουλου, Λυδία, με σκοπό να παραμείνουν στις Φιλιππίνες, στην πατρίδα της Σούζαν και τόπο κατοικίας της αδελφής της αδικοχαμένης, Ντόνα. Μπροστά σε αυτή την απευκταία για τον Αναγνωστόπουλο εξέλιξη, ο πιλότος έχει δώσει ήδη εντολή για να κατατεθεί έφεση σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία της γυναίκας του, του σκύλου της και των ασύστολων ψεμάτων του για 37 συνεχόμενες ημέρες.

Η μικρούλα Καρολάιν (δεξιά) μαζί με την ανιψιά της (αριστερά).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ίσως και σήμερα, ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης θα καταθέσει έφεση η οποία θα κινηθεί σε τρεις άξονες κατά της ετυμηγορίας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα dikastiko.gr, ο συνήγορος του Αναγνωστόπουλου θα επικεντρωθεί στην απόρριψη του ισχυρισμού του βρασμού ψυχικής ορμής, στην ένσταση για την αποβολή της μάρτυρα Ελένης Μυλωνοπούλου και στην απόρριψη ελαφρυντικών περιστάσεων.

Η αδελφή της Καρολάιν, Ντόνα, με τα παιδιά της.

Ειδικότερα όσον αφορά στο ζήτημα των ελαφρυντικών, η πλευρά Αναγνωστόπουλου εκτιμά πως δεν αντιμετωπίστηκε ορθά. Σύμφωνα πάντως με την απόφαση του ΜΟΔ, το αίτημα για την αναγνώριση ελαφρυντικών λόγω μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και του προτέρου σύννομου βίου απορρίφθηκε καθώς «το δικαστήριο έλαβε υπόψη του τα κριτήρια που τίθενται με την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου».

Επίσης το γεγονός πως ο Αναγνωστόπουλος έγραψε στο όνομά του το οικόπεδο για την κατασκευή σπιτιού με λεφτά της οικογένειας της Καρολάιν χαρακτηρίστηκε ως «πράξη που δεν θεωρείται έντιμη». Επίσης η απόφαση του δικαστηρίου υπογραμμίζει πως δεν εντοπίζονται στοιχεία που να υποδηλώνουν τη μεταστροφή του, ενώ και για το θέμα της καλής συμπεριφοράς εντός των φυλακών, η πρόεδρος είχε αναφέρει πως «δεν μας προσκομίστηκε έγγραφο από τις φυλακές ότι δεν έχει διαπράξει πειθαρχικό παράπτωμα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!