Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεσσαλονίκη: 43χρονος πέθανε σε καρέκλα του νοσοκομείου-Οι γιατροί του είχαν δώσει εξιτήριο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες όταν 43χρονος πέθανε σε μία καρέκλα στα επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ της 1ης Απριλίου ο 43χρονος ήταν σπίτι του όταν αισθάνθηκε πόνο στο πόδι και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι τραυματιοφορείς τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου εξετάστηκε από χειρούργο. Ο γιατρός φέρεται να υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας και του έδωσε εξιτήριο.

Ωστόσο ο ασθενής συνέχιζε να μην νιώθει καλά και ζήτησε να παραμείνει. Μάλιστα προκλήθηκε αντιπαράθεση με το ιατρικό προσωπικό και ζητήθηκε από την ασφάλεια του νοσοκομείου να τον απομακρύνει.

Τελικά ο 43χρονος κάθισε σε μία καρέκλα στα επείγοντα και περίπου 1,5 ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Το ιατρικό προσωπικό κατάλαβε αρκετές ώρες μετά τον θάνατο του.

Ο αδελφός του 43χρονου, Ανδρέας Καραμπάς είπε στην ιστοσελίδα ThessToday.gr ότι «αν του έπαιρναν οξυγόνο ή αν έκαναν έναν έλεγχο με στηθοσκόπιο θα καταλάβαιναν ότι ο άνθρωπος πεθαίνει. Δεν τηρήθηκε τίποτα από το πρωτόκολλο και κατέληξε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!