Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γεωργία Μπίκα: Φοβάμαι να φορέσω φόρεμα μην με πειράξει κάποιος (Βίντεο)

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Γεωργία Μπίκα, η οποία αναφέρθηκε στην εισαγγελική πρόταση να τεθεί στο αρχείο η καταγγελία της βιασμό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.

«Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη. Τα συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλλει και πάνω που προσπαθούσε να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω, να προχωρήσω στην ζωή μου με την αλήθεια μου πάντα. Βγαίνει μία πρόταση η οποία δεν με τιμά και έχει καταβάλλει την αξιοπρέπεια μου, την ηθική μου», είπε στο zougla.gr η Γεωργία Μπίκα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει μετά το περιστατικό. «Κάθε μέρα εγώ παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό. Παλεύω με γιατρούς. Κάνουμε δουλειά να βρω τον εαυτό μου. Να βρω την ζωή μου, το πώς ήμουν, χαρούμενη. Και ξαφνικά μαθαίνουμε αυτή την (σ.σ. εισαγγελική) πρόταση και είναι κάτι το οποίο με καταβάλλει και με ξαναρίχνει κάτω», σημείωσε η νεαρή κοπέλα. Και συνέχισε: «Εγώ ζήτησα βοήθεια και όχι ξαφνικά να βρίσκομαι θύτης μέσα σε όλο αυτό».

«Αν δεν υποστηρίξει η ίδια η κοινωνία η δικαιοσύνη ποιος θα με στηρίξει; Αυτοί θα ξανακάνουν τα ίδια. Ξανά και ξανά. Εγώ βρήκα το κουράγιο και μίλησα για να αποτρέψω αυτή την κατάσταση. Ποιος θα με ακούσει όμως  εάν είμαι μόνη μου εγώ σε αυτό;», αναρωτήθηκε η Γεωργία Μπίκα.

Μάλιστα ανέφερε ότι δυσκολεύεται ακόμη και να περιποιηθεί τον εαυτό της από φόβο μήπως κάποιος την ενοχλήσει. «Αισθάνομαι ότι όλες οι δυσκολίες που μου έχουν έρθει το τελευταίο καιρό με χτυπάνε. Να σας πω ότι δεν έχω βάλει ούτε φόρεμα. Βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι γυναίκα γιατί φοβάμαι μην με πειράξει κάποιος», είπε η Γεωργία Μπίκα.



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!