Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση ο Αλέξης Κούγιας;

Στον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια φέρεται να απευθύνθηκε ο πατέρας της 33χρονης, Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση και να την εκπροσωπήσει ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως η απάντηση που έλαβε ο πατέρας 33χρονης από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Κίνητρο για να απευθυνθεί η οικογένεια της 33χρονης στον συγκεκριμένο δικηγόρο είχε αποτελέσει μία δήλωσή του -πριν την προφυλάκισή της και τις εξελίξεις που ακολούθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας- ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα, DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Πιεστικά ερωτήματα στους ιατροδικαστές

Στην υπόθεση της Πάτρας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η εικόνα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έθετε πιεστικά ερωτήματα στους ιατροδικαστές για τον θάνατο της Μαλένας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, από τα SMS του ζεύγους Δασκαλάκη, τα οποία έχουν βγει στη δημοσιότητα, είναι εμφανές ότι η 33χρονη τηλεφωνούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους ιατροδικαστές που ασχολούνταν με τον θάνατο της Μαλένας και τους ρωτούσε τι είχε συμβεί στην κόρη της.

Αν και ορισμένοι από τους ειδικούς διέψευσαν τέτοιες επικοινωνίες, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης. Μάλιστα, ένας από τους ιατροδικαστές φαίνεται να της είπε: «μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου». Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η νεφρική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της μικρής.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και για τα τρία παιδιά που αναμένονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αυτά θα βγουν σε 15 – 20 ημέρες. Στην περίπτωση που γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας και ληφθούν τρίχες, θα χρειαστούν επιπλέον 20 μέρες για τα αποτελέσματα.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!