Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Μπάμπης ο φονιάς θέλει να κάνει τη ζωή του ταινία – Καλοβλέπει το ενδεχόμενο να γυριστεί… ντοκιμαντέρ

Έτοιμος για μια νέα καριέρα φαίνεται ότι είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την καταδίκη του σε ισόβια και 11 χρόνια. Διότι μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η μεταστροφή του 33χρονου πιλότου, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο απαγόρευε ρητώς στο βρετανικό σταθμό Channel 5 να ασχοληθεί με τη ζωή του, ενώ τώρα από ό,τι φαίνεται θα αρχίσει να μελετά νέα προτάσεις.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, τουλάχιστον τρεις εταιρείες παραγωγής έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στο δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, με το γνωστό νομικό να τους παραπέμπει σε νέα επικοινωνία μετά τη δίκη. Έτσι λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού ο Αναγνωστόπουλος… τακτοποιηθεί στο νέο σωφρονιστικό κατάστημα (ο Κορυδαλλός αφορά μόνο γυναίκες και προφυλακισμένους), δεν αποκλείεται να εξετάσει τις προτάσεις και να ξεκινήσει τη νέα… καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, εκτιμάται πως ο Αναγνωστόπουλος θα μεταφερθεί σε μία από τις παρακάτω φυλακές: Μαλανδρίνου, Δομοκού, Τρικάλων, Γρεβενών. Για την ιστορία να πούμε πως το κατάστημα Μαλανδρίνου θεωρείται ίσως το πιο σκληρό από πλευράς ποιότητας εγκλείστων. Θυμίζουμε πως σε αυτές τις φυλακές θήτευσαν εγκληματίες όπως ο Αλκέτ Ριζάι και ο Νίκος Παλαιοκώστας. Από την άλλη πλευρά, αυτή του Δομοκού φιλοξενεί μέλη της Χρυσής Αυγής και παρά τα υψηλά επίπεδα οργάνωσής της, θεωρείται πως τα μέτρα περιορισμού είναι χαλαρότερα. «Τυπικές» χαρακτηρίζονται οι φυλακές Τρικάλων και Γρεβενών, αν και σε αυτές των Γρεβενών κρατούνταν, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, οι λεγόμενοι «σεξουαλικοί» εγκληματίες. Όπου και να πάει πάντως, οι θαυμάστριές του αναμένεται να τον ακολουθήσουν έστω και νοερά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Κορυδαλλό δεν ήταν λίγα τα γράμματα συμπαράστασης που έλαβε, ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο του, δεν τα άνοιξε ποτέ, αφού αρνιόταν να τα παραλάβει. Τώρα, κανείς δεν ξέρει πώς θα κινείται από εδώ και στο εξής, με δεδομένο πως θα έχει άπλετο χρόνο για μελέτη.

Στο πλευρό του Μπάμπη!

Στα απόνερα της εκφώνησης της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια ήταν η μία και μοναδική γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. Η μοναδική μάρτυρας υπεράσπισης είχε τονίσει πως «ήταν η κατεξοχήν ήσυχη, με κοινωνική ενσυναίσθηση, οικογένεια. Γνωρίζω τον Μπάμπη από 4 ετών. Βρίσκομαι ακόμη με τη μητέρα του. Μετά τα 13-14 χρόνια του έπαψα να τον βλέπω. Ήταν ένα ευγενικό, ήσυχο, με πολύ καλούς τρόπους και έξυπνο παιδί», λέγοντας πως πρόκειται για «παιδί με πρωτότυπη σκέψη, που το πρόσεχες». Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, η εν λόγω γυναίκα ήταν εκείνη που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο στην κηδεία της Καρολάιν, ζητώντας μάλιστα τη θανατική ποινή σε βάρος των… ληστών που σκότωσαν τη νεαρή κοπέλα.

Λυδία ούτε… ζωγραφιστή

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της Καρολάιν είναι αποφασισμένη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου ο Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί ποτέ του την κόρη του, Λυδία. Η Σουζάνα Κράουτς μάλιστα όταν έμαθε πως πρόθεση του πρώην γαμπρού της είναι να δει μόλις αποφυλακιστεί την κόρη του, είχε επεισόδιο οργής και αγανάκτησης, συναισθήματα που συμμερίζεται και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Κράουτς: «Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μη συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της», είπε στην «Daily Mail» ο πατέρας της Καρολάιν, την ώρα που η οικογένεια σκέφτεται μήπως η Λυδία πρέπει να φύγει για τις Φιλιππίνες υπό την κηδεμονία της αδελφής της Καρολάιν. Για το θέμα μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης, ο οποίος τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star πως «η αδελφή της ήρθε μετά από προσπάθειες με την πρεσβεία της χώρας μας στις Φιλιππίνες. Δεν θα αναλάβει η αδελφή της τη Λυδία. Έχει τρία παιδιά, το ένα είναι τριών ετών. Θα είναι όμως μία οικογένεια μαζί με τη Λυδία. Θα είναι πιο επωφελές για το παιδί να μεγαλώσει με αδέλφια».

Να σημειώσουμε πάντως πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προφανώς για να αποτρέψει τα πρώην πεθερικά του από το να πάρουν δραστικά μέτρα και φύγουν από τη χώρα, δήλωνε συντετριμμένος για το «χαμό» της Καρολάιν: «Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν», είπε κατά την ανακοίνωση της ποινής του. Πάνω σε αυτή την αντίδραση πάντως ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς είχε διαφορετική άποψη: «Ήταν σαν κατηγορούμενος που δικαζόταν για πολεοδομική παράβαση. Ήταν ψυχρός, παγερός και με αντιδράσεις μηδενικές σε όλα, ακόμα και στο άκουσμα των ισοβίων. Ακόμα και εμείς οι δικηγόροι ανατριχιάζουμε όταν ακούμε για ισόβια. Αυτή η εικόνα θα μου μείνει. Πρόσεχα τις αντιδράσεις του… Καμία αντίδραση», είπε.

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!