Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έπεισαν ζευγάρι ότι ήταν θύμα μαύρης μαγείας

Μια καμένη εικόνα του Χριστού, λίγα κέρματα και μια πρέζα αλάτι ήταν οι αποδείξεις που είχαν προσκομίσει στο άτεκνο ζευγάρι από τη Δυτική Αχαΐα οι απατεώνες από την Αλβανία που επί χρόνια τους άρπαζαν χρήματα με τον ισχυρισμό ότι θα τους έλυναν τα μάγια προκειμένου να αποκτήσουν παιδί.

Ο εφιάλτης που ζούσε το ζευγάρι όσο πίστευε ότι ήταν θύμα μαύρης μαγείας ήρθε προ ημερών στο φως της δημοσιότητας, ενώ η οικογένεια των αλλοδαπών που τους εκμεταλλευόταν φέρεται να εμπλέκεται και σε θέμα εργασιακής εκμετάλλευσης εργατών γης. Όπως αποκάλυψε το pelop.gr, τα πειστήρια που χρησιμοποίησαν οι απατεώνες για να πείσουν τα θύματά τους ήταν μια χούφτα αλβανικά κέρματα, μία κατεστραμμένη εικόνα, αλάτι, αλλά και μία μπλούζα της συζύγου του Αθανάσιου Π., ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει σε μήνυση κατά των Αλβανών επιτήδειων.

Η τοπική ιστοσελίδα δημοσίευσε κι ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει στο ζευγάρι η παμπόνηρη αλλοδαπή με το οποίο απαιτούσε να δοθούν στην οικογένειά της 20.000 ευρώ και άλλες 25.000 στο… μάγο Σωκράτη από την Αλβανία που θα τους απελευθέρωνε δήθεν από τα μάγια. Ο Αθανάσιος Π. είχε μιλήσει για την πρωτοφανή παγίδα στην οποία είχε πέσει από το 2018:

«Με έπεισαν ότι κάποιος με ζήλευε, επειδή οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και μου είχε κάνει μάγια. Συγκεκριμένα, μου μιλούσε για μαύρη μαγεία. Τον Αύγουστο του 2019 με συναίνεσή μου πήγαμε στη Αλβανία. Με γνώρισαν με έναν κύριο, ο οποίος ονομάζεται Sokrat Sp. και ο οποίος μου απέσπασε 5.000 ευρώ για να μου λύσει τα μάγια».

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!