Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντροπή! Δεν… σεβάστηκαν ούτε τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη

Πράξη πρωτοφανούς ασέβειας αλλά και ένα πρόβλημα που πλέον ξεφεύγει πέρα από κάθε έλεγχο, αναδεικνύεται μετά την αρπαγή της προτομής του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη στη Νέα Ιωνία. Λίγα μέτρα μακριά από την οδό Αλαΐας 33, στην οποία μεγάλωσε ο κορυφαίος αοιδός της προσφυγιάς, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, η προτομή είχε εξαφανιστεί από το βάθρο της.

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες φαίνεται πως έχουν μία πρώτη υποψία για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Η προτομή είναι φτιαγμένη από χαλκό και ως εκ τούτου δεν είναι απίθανο να την έβγαλαν από τη θέση της για να εκμεταλλευτούν κάποιοι το συγκεκριμένο μέταλλο.

Κυρίως στην Αττική, δεκάδες περιστατικά αρπαγής χαλκού παρατηρούνται καθημερινά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως διάφορες ομάδες ξηλώνουν από χαλκοσωλήνες μέχρι και καλώδια, καθώς σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να αποφέρουν ένα γερό κομπόδεμα. Πάντως, θα πρέπει να πούμε πως, εκτός από την προτομή, και το πατρικό σπίτι του μεγάλου αοιδού έχει μείνει εγκαταλελειμμένο, ενώ θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε μνημείο τιμής για τον κορυφαίο ερμηνευτή, που τραγούδησε όσο κανείς την οδύνη των Ελλήνων μεταναστών και προσφύγων.

 

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!