Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα λάθη που πρόδωσαν τη Ρούλα – Με χαριστική βολή κεταμίνης σκότωσε την Τζωρτζίνα

Λάθος στην ποσότητα κεταμίνης, που αντί να σκοτώσει προκάλεσε βαρύτατη αναπηρία στην Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, «βλέπει» ο απόστρατος ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, στην περίπτωση της 9χρονης.

Ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., σχολιάζοντας την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και το ιατροδικαστικό πόρισμα που προσδιόριζε τη δηλητηρίαση από κεταμίνη ως αιτία θανάτου της 9χρονης, δήλωσε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη ήδη από την πρώτη συνέντευξή της στα Μέσα (στις 17 Φεβρουαρίου), πολύ πριν συλληφθεί, «άλλα έλεγε τη μία φορά, άλλα την άλλη, αλληλοαναιρούσε τον εαυτό της. Ήταν στοιχεία που λάβαμε πάρα πολύ υπόψη μας και οδηγηθήκαμε σε συμπεράσματα ότι ένας από τους δράστες είναι η ίδια η μάνα, τουλάχιστον για το ένα το παιδί».

Ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο Star πρόσθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προφανώς αλλιώς είχε σχεδιάσει την υπόθεση με την Τζωρτζίνα, αλλά κάποια πράγματα δεν της βγήκαν: «Αποδείχτηκε με την ιατροδικαστική έκθεση ότι η κεταμίνη ήταν αυτή που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο. Προφανώς και θα ήθελε με την πρώτη δόση που έδωσε την πρώτη φορά που η κοπέλα αυτή έμεινε τετραπληγική να δώσει τέλος στη ζωή της, ίσως να μην έδωσε τότε την κατάλληλη ποσότητα και τη βελτίωσε στην πορεία αυτή την ποσότητα, με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στο θάνατο. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι».

Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η κόντρα μεταξύ τους, γιατί από κει πιστεύω θα έχουμε και νέες αποκαλύψεις που αφορούν ενδεχομένως το θάνατο των δύο, αν όχι και των δύο, του ενός από τα προηγούμενα παιδιά, αλλά ίσως και άλλο θάνατο. Κάπου “κρατάει” ο ένας τον άλλον, ας μιλήσουν λοιπόν», είπε απευθυνόμενος όχι μόνο στους γονείς των νεκρών παιδιών, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που «γνωρίζουν και κώφευαν τόσο καιρό, υποθάλποντας μια κατάσταση που οδήγησε αυτά τα παιδιά στο θάνατο».

Πάρτι με τα χρήματα της νεκρής σπιτονοικοκυράς

Ξεκάθαρη ομολογία ότι το ζεύγος Δασκαλάκη είχε αρπάξει χρήματα από το λογαριασμό της νεκρής σπιτονοικοκυράς υπάρχει μέσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη όταν μετά το θάνατο της Ίριδας είχαν πλέον φτάσει στο διαζύγιο. Στα μηνύματα που αποκάλυψε η εκπομπή «T-Live», φαίνεται πως οι σχέσεις του ζευγαριού βρίσκονται σε εκρηκτικό σημείο και ο πατέρας των παιδιών δείχνει αποφασισμένος να αφήσει στον… άσο τη σύζυγό του.

Ρούλα: Είπες εσύ στο δικηγόρο ότι σε εμένα δεν δίνεις λεφτά και θα πάρεις τα πάντα;

Μάνος: Αυτοκίνητο, μηχανές εννοείται.

Ρούλα: Καταρχήν, η μηχανή είναι με τα λεφτά της Κούτρα.

Μάνος: Η βέσπα είναι με τα λεφτά της Κούτρα και κράτα τη!

Ρούλα: Η μηχανή είναι με τη σύνταξη της Κούτρα.

Μάνος: Η βέσπα είναι με τα λεφτά της Κούτρα και κράτα τη.

Ρούλα: Όχι η βέσπα, η μηχανή. Είναι η σύνταξη της Κούτρα. 1.000 ευρώ σήκωσες από την Κούτρα.

Μάνος: Δεν σήκωσα από καμιά Κούτρα εγώ.

Ρούλα: Έβαλες εμένα και τα σήκωσα…

Μάνος: Έβαλα εσένα; Εσύ πήγες και τα σήκωσες.

Ρούλα: Καλά εντάξει! Έχουμε και μάρτυρες γι’ αυτό. Έβαλες εμένα…

Στο ίδιο μοτίβο, η Πισπιρίγκου δύο μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας είχε παραπονεθεί σε μήνυμά της ότι όλα τα χρήματα τα ξοδεύει ο Δασκαλάκης για λογαριασμό του «κι εγώ δεν έχω ούτε 10 ευρώ για να κάνω σολάριουμ που θέλω!» ή «30 ευρώ για να πάω στο γυμναστήριο».

«Αν το μάθουν αυτό (οι δικηγόροι) θα μπλέξουμε»

Τρεις ημέρες πριν οδηγήσει την κόρη της Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας με φερόμενα επεισόδια σπασμών, τον Απρίλιο του 2021, η κρίση μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να κλιμακώνεται όταν η Πισπιρίγκου «εξαφανίζεται» και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει:

Μάνος: Σταμάτα τα ξεφτιλίκια πλέον. Δεν θα αλλάξεις τίποτα απολύτως με το να το κάνεις αυτό. Εσύ δημιουργείς απώλεια.

Ρούλα: Το ξέρω ότι ποτέ δεν θα άλλαζε τίποτα. Σου είπα. Δεν αντέχεται άλλος πόνος. Καλή συνέχεια.

Μάνος: Εσύ δημιουργείς απώλεια. Αν κάνεις (…) θα μας κράζουν όλοι μετά. Δεν θέλω να λένε ότι είχα τρελή γυναίκα.

Στις 7 Απρίλιου (μία ημέρα πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο) η κατηγορούμενη δείχνει να φοβάται κάτι. Γράφει στον Μάνο Δασκαλάκη:

Ρούλα: Μπορώ να σε ρωτήσω ένα λεπτό κάτι και κλείσε το. Να σε ρωτήσω κάτι για το παιδί θέλω, ήρεμα. Εγώ δεν θα σου μιλήσω άσχημα. Ένα λεπτό μόνο να σε ρωτήσω κάτι. Να ξέρω. Και δεν θέλω να σου το στείλω σε μήνυμα, είναι σοβαρό.

Μάνος: Γραπτά ό,τι θες.

Ρούλα: Δεν γίνεται. Σε παρακαλώ. Ένα λεπτό σου λέω. Είναι σοβαρό. Θα μου πεις τι θα κάνουμε με αυτό που θα σε ρωτήσω, γιατί δεν γίνεται να το μάθουν οι δικηγόροι. Αλήθεια, είναι σοβαρό.

Μάνος: Όλα με το δικηγόρο.

Ρούλα: Αυτό δεν γίνεται, αλήθεια. Θα μπλέξουμε άσχημα. Σε παρακαλώ. Θέλω μόνο να σε ρωτήσω αν έχεις πει στο δικηγόρο.

Μάνος: Τα πάντα ξέρει ο δικηγόρος και έχει όλες τις συνομιλίες μας. Τα ξέρει όλα. Ό,τι θες τα λες εκεί. Μη με ξαναπάρεις σε παρακαλώ και ό,τι θες γραπτά.

Ρούλα: Θα σε ρωτήσω κάτι θα μου απαντήσεις και κλείσε το. Σίγουρα δεν το ξέρει, αλλά αν το ξέρει θα μπλέξουμε άσχημα. Θα σου πω κι εγώ τι μου είπε ο δικηγόρος.

 

*Δημοσιεύθηκε στην ON TIME στις 17 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!