Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θηρία στον «κύκλο»  της Γεωργίας – Το βαρύ βιογραφικό κάποιων γνωστών της 24χρονης περιπλέκει την υπόθεση του «βιασμού»

Μία εντελώς νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα δίνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνεται να εννοηθεί πως πίσω από την καταγγελία υπάρχουν σκοτεινές υποθέσεις.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για απάτες, παράνομες ενέργειες, ξυλοδαρμούς, ακόμη και για έναν θάνατο, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή κρατικών λειτουργών! Ένας κύκλος αδίστακτων ατόμων φαίνεται να βρίσκεται στο περιβάλλον της Γεωργίας και κατά τις Αρχές έχουν δράσει ποικιλοτρόπως σε διάφορες περιπτώσεις, ενδεχομένως και σε αυτήν.

Η λέξη «δόλος» στο εισαγγελικό πόρισμα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είναι σαφώς η λέξη-κλειδί πίσω από τη νέα αυτή διάσταση που δίνει η εφημερίδα. Η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα, άλλωστε, προ ημερών είχε τονίσει εγγράφως πως η υπόθεση θα πρέπει να μπει στο αρχείο, απαλλάσσοντας τον 27χρονο Β.Λ., ενώ υπογράμμισε πως η εγκαλούσα «απασχόλησε τις Αρχές ψευδώς και με δόλο».

Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει έρευνες από τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές προκειμένου να ξετυλιχτεί το κουβάρι πίσω από την πολύκροτη υπόθεση. Εκτιμάται δε πως κάποιες αιτιάσεις στην καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας δεν «δένουν», ενώ υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα. Στο δημοσίευμα υπάρχουν αναφορές στα όσα κατέθεσαν οι παρευρισκόμενοι (στο περιβόητο πρωτοχρονιάτικο πάρτι) μάρτυρες, οι οποίοι φαίνεται πως υποστήριξαν πως η 24χρονη Γεωργία δεν παρασύρθηκε σε κάποιο δωμάτιο, αλλά ακολούθησε τον 27χρονο νεαρό οικειοθελώς και χωρίς να υπάρχει ίχνος βίας. Ερευνάται δε αν η Γεωργία προχώρησε σε αυτή την καταγγελία προκειμένου να δικαιολογήσει την επί πολλές ώρες εξαφάνισή της από οικείους της, είτε κρύβονται άλλου είδους μεθοδεύσεις πίσω από αυτή την κίνηση.

Η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού σαφώς και έχει διάφορες προεκτάσεις από τη στιγμή που παραπάνω από ένας άνθρωποι, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, έχουν εμπλακεί. Είναι γνωστή άλλωστε η περίπτωση του μετρ που φέρεται να κάλεσε τη Γεωργία στο περιβόητο πάρτι. Ο λόγος για τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπισε διάφορα περιστατικά στο περιθώριο αυτού του πάρτι. Τονίζεται λοιπόν στο δημοσίευμα πως εξετάζεται η καταγγελία του Παπαδόπουλου για ξυλοδαρμό σε αυτοκίνητο από γνωστούς της 24χρονης και μάλιστα με τη Γεωργία να είναι παρούσα. Τονίζεται δε πως η Γεωργία δεν παρενέβη για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός! Παρόμοια κατάσταση φέρεται να αντιμετώπισε και σε δεύτερο χρόνο, από άλλον γνωστό της Γεωργίας, ενώ παρόντες καταγγέλλονται πως ήταν και «κουκουλοφόροι αστυνομικοί».

Οι Αρχές πάντως φέρονται να είναι σκεπτικές γύρω από την όλη υπόθεση και για άλλους λόγους. Με διάφορους τρόπους μέσω της έρευνάς τους προκύπτει ότι άτομα από τον κύκλο της Γεωργίας πρωταγωνιστούν σε υποθέσεις απάτης ύψους άνω των 400.000 ευρώ σε βάρος γεωργικού συνεταιρισμού το 2016, σε ένα περιστατικό αμφισβητούμενης αυτοχειρίας που σχετίζεται με ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κάποιους ξυλοδαρμούς λόγω εταιρικού ανταγωνισμού, ενώ υπάρχουν και αναφορές για υποθέσεις «ξεπλύματος μαύρου χρήματος»! Βεβαίως, οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι είναι γνωστοί της Γεωργίας, έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

* Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως κατά τη διάρκεια των παραπάνω ερευνών προέκυψαν στοιχεία που υποδήλωναν προσπάθεια συγκεκριμένων προσώπων να διαδώσουν στο διαδίκτυο την ύπαρξη «ροζ βίντεο» από τον καταγγελλόμενο βιασμό στο ξενοδοχείο ΜΕΤ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Τέτοιο βίντεο, σύμφωνα με τα όσα τονίζονται, δεν υπάρχει και ήταν στο πλαίσιο μεθόδευσης από συγκεκριμένα πρόσωπα, ενδεχομένως για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Οι απαντήσεις της 24χρονης

Μπροστά σε όλα αυτά, η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα δεν φαίνεται να μένει ανενεργή. Σίγουρα δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω καθώς δεν την αφορούν άμεσα. Αυτό που απασχολεί τόσο την ίδια όσο και το δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, φαίνεται ότι είναι να φτάσει η υπόθεση σε δίκη. Μάλιστα, αρκετές ημέρες πριν από το εισαγγελικό πόρισμα, ο συνήγορος της 24χρονης είχε καταθέσει αίτημα για την επέκταση του κατηγορητηρίου και σε άλλα άτομα πέραν του 27χρονου Β.Λ. Ταυτόχρονα, ο κ. Ζιώγας είχε υποβάλει αίτημα για την περαιτέρω συνέχιση της δικαστικής έρευνας, καθώς εκτιμάται πως οι Αρχές δεν κινήθηκαν εις βάθος. Στο αίτημα αυτό άλλωστε υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν διερεύνησης, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη Γεωργία, το βιντεοληπτικό υλικό του ξενοδοχείου, οι έρευνες στο δωμάτιο κ.ά.

*Δημοσιεύθηκε στην ON TIME στις 17 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!