Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θερμή υποδοχή της Τζιλ Μπάιντεν στην Μαρέβα Μητσοτάκη-Φωτογραφίες της συνάντησης

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα υποδέχθηκε την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τις δύο κόρες τους, Δάφνη και Σοφία Μητσοτάκη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Πριν την δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Λευκού Οίκου, προς τιμήν των προσκεκλημένων η Τζιλ Μπάιντεν συνομίλησε χαμογελαστή με την σύζυγο του πρωθυπουργού και τις δύο κόρες τους. Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνιση τους στην συνάντηση ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα στην δεξίωση η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε ειδική μνεία στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, τις κόρες του Σοφία, τη Δάφνη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις», είπε η Τζιλ Μπάιντεν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάλεσε τις δύο κόρες του Έλληνα πρωθυπουργού να σηκωθούν για να τις δουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden συνομιλεί με τις κόρες του πρωθυπουργού, Δάφνη και Σοφία Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια δεξίωσης στον Λευκό Οίκο

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!