Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα ξαναδεί την μικρή Λυδία

Με ικανοποίηση δέχθηκε η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν Κραουτς την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς αποκάλυψε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail ότι η έκτιση της ποινής στις φυλακές Κορυδαλλού θα τσακίσει τον 34χρονο. «Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου αλλά είμαι ικανοποιημένος που το δικαστήριο δεν πίστεψε συκοφαντικές ανοησίες που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος)», υποστήριξε ο Ντέβιντ Κράουτς.

Και συνέχισε: «Είμαι ακόμη πιο ικανοποιημένος γιατί γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, την πιο σκληρή φυλακή στην Ελλάδα, η  οποία έχει ένα από τα χειρότερα συστήματα σωφρονισμού στην Ευρώπη».

Μάλιστα ανέφερε ότι όταν ο 34χρονος θα ολοκληρώσει την έκτιση της ποινής του θα δείχνει μεγαλύτερος από την κανονική ηλικία του. «Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του- που πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να μην καταφέρει να επιβιώσει- θα είναι ένας αλλαγμένος άντρας, ένας διαλυμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική ηλικία του»,  τόνισε ο πατέρας της Καρολάιν.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα αλλάξει το όνομα της μικρής Λυδίας και δεν θα επιτρέψει στον 34χρονο να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. «Τώρα που η μοίρα του έχει διευθετηθεί η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα διασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ την κόρη του ή θα έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της», σημείωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!