Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η νέα ταινία για τη Μέριλιν «θα προσβάλει τους πάντες»

Θα είναι μια ταινία που θα συζητηθεί… η βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε με την Άνα ντα Αρμάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί έχει κάτι που «πικάρει τους πάντες», όπως λέει ο σκηνοθέτης Άντριου Ντόμινικ.

Ο 54χρονος Αυστραλός σε συνέντευξή του στο «Vulture» δήλωσε πως εξεπλάγην που η επερχόμενη ταινία του Netflix έλαβε τη βαθμολογία καταλληλότητας για άτομα άνω των 17, αφήνοντας ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού έξω. «Από τη μία, νομίζω ότι αν μου δινόταν η επιλογή, θα προτιμούσα να πάω να δω τη “λογοκριμένη” έκδοση NC-17 της ιστορίας της Μέριλιν Μονρόε. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι έζησε μια ζωή στα άκρα, ξεκάθαρα, από τον τρόπο που τελείωσε. Θέλετε να δείτε τη “βρόμικη” έκδοση ή θέλετε να δείτε αυτή την “απολυμανθείσα” έκδοση;», ρωτάει ο Ντόμινικ.

Η ταινία «Blonde», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2000 της Τζόις Κάρον Όουτς, ήταν ένα έργο τα γυρίσματα του οποίου κράτησαν καιρό, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2011. Η κυκλοφορία της ταινίας έρχεται σε μια πολύ «ενδιαφέρουσα στιγμή» υποστηρίζει ο Ντόμινικ γιατί «αν είχε βγει πριν από μερικά χρόνια, θα είχε βγει ακριβώς όταν είχε “σκάσει” το κίνημα #MeToo και θα ήταν μια έκφραση όλων όσων το κίνημα αυτό εκφράζει. Ωστόσο περάσαμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι είναι πραγματικά αβέβαιοι για το πού βρίσκονται οι διαχωριστικές γραμμές», είπε. «Είναι μια ταινία που σίγουρα έχει μια ηθική. Αλλά κολυμπά σε πολύ αμφίρροπα νερά γιατί δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα που θέλει ο κόσμος να δει. Υπάρχουν πράγματα που αναφέρονται στην ταινία και προσβάλλουν τους πάντες», πρόσθεσε ο Ντόμινικ.

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Άντριου Ντόμινικ

 

Μάλιστα, όπως εξηγεί η 45χρονη Τζέσικα Τσαστέιν στην οποία αρχικά προτάθηκε ο ρόλος το 2014, οι συνομιλίες παρότι κράτησαν χρόνια, δεν ευοδώθηκαν, λόγω της ιστορίας. «Διλήμματα αντιμετωπίσαμε και με άλλους ηθοποιούς» διευκρίνισε. «Το πρόβλημα της πρωταγωνίστριας λύθηκε το 2019 όταν επιλέχθηκε η 34χρονη Κουβανή Άνα ντε Άρμας, η οποία εκτός του «ναι» που είπε, «περνάει από την εικόνα στον τηλεθεατή ως Μέριλιν και είναι καταπληκτική». Η ταινία «Blonde» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στο Netflix και θα είναι η πρώτη πρωτότυπη ταινία του συνδρομητικού καναλιού που βγαίνει με την ένδειξη καταλληλότητας για άνω των 17.

 

Η Άνα ντα Αρμάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16 Μαΐου 2022

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!