Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τον έσφαξε για την… τιμή της κοπέλας του – Ορφανά δυο παιδιά στη Χίο για μια παρεξήγηση (Εικόνες)

Με τον πλέον βίαιο τρόπο διαταράχθηκε η ειρήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λιθί, στον Δήμο Μαστιχοχωρίων της Χίου, όταν ένας άνδρας 28 ετών, με πρόσχημα την παρενόχληση στην κοπέλα του, όρμησε σε βάρος ενός 40χρονου και τον μαχαίρωσε με λάμα 20 εκατοστών στο στήθος. Το στυγερό έγκλημα αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή και πλέον γίνονται έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο φονικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος, που φέρεται να ονομάζεται Τέντης Μήτσος, ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του 40χρονου Χρυσοβαλάντη Αλεξανδρή. Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 17 και 15, διατηρούσε οβελιστήριο στην περιοχή και επισκέφτηκε ένα καφέ-μπαρ στο οποίο εργαζόταν ο δράστης μαζί με την κοπέλα του. Όπως λέγεται, το κατάστημα είναι ιδιοκτησίας του πατριού του δράστη και του το είχε παραχωρήσει για εργαστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η κοπέλα του 28χρονου φέρεται να εργάζεται ως σερβιτόρα. Ήταν λίγο πριν τις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο Αλεξανδρής είχε καταναλώσει κάποια ποτά. Μαρτυρίες τονίζουν πως ενόχλησε τη σερβιτόρα την ώρα που εκείνη εργαζόταν.

Ο φερόμενος δράστης, 28χρονος Τέντης Μήτσος.

Οι δυο άνδρες αντιπαρατέθηκαν λεκτικά, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε και φαίνεται πως πιάστηκαν στα χέρια. Ο νεαρότερος κάρφωσε στο θώρακα τον 40χρονο και μέσα σε λίγα λεπτά οι άνδρας του τοπικού ΑΤ βρέθηκαν στο σημείο. Ο 28χρονος φέρεται να περίμενε στωικά και μάλιστα όταν έγινε κίνηση για να συλληφθεί δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ενώ τόνισε στους αστυνομικούς πως «τον σκότωσα γιατί πείραξε την κοπέλα μου».

Το άτυχο θύμα, 40χρονος Χρυσοβαλάντης Αλεξανδρής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους ως τοπικοί επιχειρηματίες, αν και ο δράστης δεν έχει εντοπιότητα, ωστόσο δεν φαίνεται να είχαν άλλες προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Αρχές εξετάζουν τις κάμερες, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων τόσο για το θύτη όσο για το θύμα, ώστε να επιβεβαιωθούν τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα τους, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες πως όλα συνέβησαν μετά από την κατανάλωση αρκετών ποτών. Σημαντική πάντως είναι και η μαρτυρία ενός νεαρού ομογενή από την Αμερική ο οποίος φέρεται να ήταν και ο μοναδικός άλλος πελάτης του μπαρ. Λέγεται δε πως οι αστυνομικοί τον βρήκαν λιπόθυμο μετά το περιστατικό. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χίου.

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16 Μαΐου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!