Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα Καραμανλάκια με τη Νατάσα! Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη μεγάλωσαν (Εικόνα)

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκαναν η σύζυγος και τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Αγγελοπούλου με τίτλο «Μια κορδελίτσα που τη λέγαν Ιππολύτη».

Η Νατάσα Παζαΐτη, που είναι χειρουργός μαστού και έχει γράψει τον πρόλογο του βιβλίου, παραβρέθηκε με τον Αλέξανδρο και την Αλίκη στην εκδήλωση και τα φλας πήραν φωτιά, καθώς τα δίδυμα μεγάλωσαν πλέον πολύ και κλέβουν την παράσταση, ενώ και η μητέρα τους κέρδισε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φορούσε ένα κομψότατο κοστούμι σε ιδιαίτερη ανοιξιάτικη απόχρωση.

Μέσα από το σακάκι φορούσε ένα πολύ σικ κρουαζέ λευκό τοπ, το οποίο ταίριαζε υπέροχα με το χρώμα του κοστουμιού. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά, αλλά κατάφεραν να δώσουν επιπλέον πόντους στιλ στο σύνολό της. Όσον αφορά το βιβλίο, αποτελεί μια φωτεινή έμπνευση για τις γυναίκες που νοσούν από τον καρκίνο του μαστού και δεν ξέρουν πώς να μεταδώσουν το μήνυμα στα παιδιά τους. «Η μάχη με τον καρκίνο δεν αφορά μόνο τον ασθενή και το θεράποντα ιατρό της. Είναι μια μάχη όλης της οικογένειας» έχει αναφέρει στο παρελθόν η Νατάσα Παζαΐτη.

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16 Μαΐου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!