Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος βιασμός; Κόλαφος η εισαγγελέας για τη Γεωργία Μπίκα

Σχεδόν… επιτιμητικά προς τη Γεωργία Μπίκα είναι τα όσα συμπεριλαμβάνονται στο εισαγγελικό πόρισμα της Κυριακής Κλιάμπια προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μετά την αποκάλυψη για την απαλλακτική εισήγηση για τον 27χρονο Β.Λ., καταγγελλόμενο για βιασμό της 24χρονης Μπίκα την Πρωτοχρονιά, στο ξενοδοχείο MET της Θεσσαλονίκης, μία ακόμη λεπτομέρεια από το πόρισμα διέρρευσε προς τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας τονίζει πως θα πρέπει η Γεωργία Μπίκα να επωμιστεί τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης καθώς «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις Αρχές», καθώς κρίνει ότι θα πρέπει να γίνει δεκτή η απαλλαγή του για την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί για  «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος». Κατά τα φαινόμενα πάντως, η εισήγηση της εισαγγελέως φαίνεται να προκύπτει κυρίως από τα όσα κατάθεσαν μάρτυρες κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μάρτυρες τόνισαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρησή της από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς. Ίσως γι’ αυτό άλλωστε η πλευρά της Μπίκα να προχώρησε σε μηνύσεις 6 μαρτύρων για ψευδομαρτυρία.

Η αλήθεια είναι πως μέρος του κοινού υποδέχτηκε με ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη διαρροή. Στην πλατφόρμα του Twitter, οι χρήστες χρησιμοποιώντας το hashtag «με την Γεωργία» έδειξαν την υποστήριξή τους προς την 24χρονη, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 27χρονος απαλλάχθηκε εξαιτίας του υψηλού κοινωνικού στάτους της οικογένειάς του. Από εκεί και πέρα πάντως, η νεαρή κοπέλα μέσω του δικηγόρου, Θανάση Ζιώγα, φαίνεται να διατηρεί κλειστά τα χαρτιά της, εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

«Υπάρχει πρόταση της εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο», δήλωσε η 24χρονη μέσω του δικηγόρου της.

 

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16 Μαΐου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!