Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Αυλαία» στη δίκη Αναγνωστόπουλου: Σήμερα η απόφαση για την δολοφονία της Καρολάιν

Αργά το απόγευμα ή το βράδυ αναμένεται να ακούσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την ποινή του δικαστηρίου για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του σκύλου τους τα ξημερώματα της 11ης Μαίου 2021.

Η μέρα για τον κατηγορούμενο θα ξεκινήσει με την αγόρευση της εισαγγελέως Έδρας, η οποία κατά την προηγούμενη δικάσιμο, με την 10ωρη απολογία του 34χρονου, έδειξε πως έχει συγκεκριμένη θέση για όσα έγιναν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, πριν έναν χρόνο αλλά και για τον ίδιο τον δράστη του εγκλήματος που μετέφερε την 11 μηνών κόρη του πλάι στο άψυχο σώμα της μητέρας της. «Βλέπατε να πεθαίνει η γυναίκα της ζωής σας, όπως λέτε και δεν κάνατε πίσω» του είπε κατά την απολογία του η Εισαγγελέας αναφερόμενη στο εξάλεπτο που πέρασε μέχρι να καταλήξει η Καρολάιν στερημένη από αναπνοή, καθώς ο 34χρονος της πίεζε το κεφάλι με το μαξιλάρι. «Βλέπω μια πρόθεση να τελέσετε φόνο και να την πιάσετε στον ύπνο. Για αυτό και αφήσατε κάτω το παιδί» του είπε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τις προηγούμενες ημέρες.

Πιο αναλυτικά στη σημερινή συνεδρίαση η εισαγγελέας, που θα ανακοινώσει την πρότασή της σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 34χρονο. Στη συνέχεια, θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της πολιτικής αγωγής, φιλοζωικές εταιρείες, αλλά και οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου. Μετά το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να αποφασίσει και θα επανέλθει –εντός της ημέρας – για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ομολογήσει το έγκλημα από τον περασμένο Ιούνιο. Η πλευρά του πιλότου έχει δείξει ότι ελπίζει να κριθεί ένοχος για την δολοφονία της Καρολάιν βρισκόμενος σε βρασμό ψυχικής ορμής. Μία τέτοια εξέλιξη σημαίνει ότι θα απομακρυνθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Τον βαραίνει επίσης και ακόμη ένα κακούργημα, αυτό της θανάτωσης της σκυλίτσας Ρόξυ με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τα 10 έτη κάθειρξης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!