Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στα 9 εκατ. ευρώ πωλήθηκε το μεγάλο ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα

Στο σφυρί βγήκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά έκτασης 31,5 στρεμμάτων στην Κάντζα.

Επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς μετά από αναγκαστική κατάσχεση για 1 εκατ. ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στα 9 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια ο ένας και μοναδικός πλειοδότης έδωσε μόλις ένα ευρώ παραπάνω από την τιμή εκκίνησης και αγόρασε το εμβληματικό ακίνητο.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθάρισε εάν ο αγοραστής είναι κάποιος πλούσιος ιδιώτης, εταιρεία ή εάν τελικά το κράτησε η τράπεζα για αξιοποίηση στο μέλλον. Στην δημοπρασία βγήκε ολόκληρη έκταση των 12 αγροτεμαχίων με συνολική επιφάνεια 31,698 τετραγωνικά μέτρα και τα τρία  ακίνητα που περιέχει. Τα τρία κτίρια έχουν συνολικό εμβαδόν 8.326.69 τετραγωνικά μέτρα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελούσε το όνειρο του Λάκη Γαβαλά προκειμένου να στεγάσει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του που επεκτείνονταν με μεγάλες συνεργασίες με διεθνείς οίκους μόδας. Με την έναρξη της οικονομικής κρίσης του 2010 οι φιλοδοξίες του Λάκη Γαβαλά διαψεύστηκαν.

Το 2012 η εταιρεία του Λάκη Γαβαλά είχε τεράστια χρέη προς το Δημόσιο, τις τράπεζες και τους προμηθευτές. Το ακίνητο είχε πολλές προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις από τράπεζες, την εφορία αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία. Μάλιστα ο Λάκης Γαβαλάς πέρασε 15 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού για τα χρέη του. Το 2013 πρότεινε να παραχωρήσει το ακίνητο στο Δημόσιο αλλά το ζήτημα περιέπλεξε η γραφειοκρατία.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!