Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στυλιστικά do’s & dont’s για να φαίνεσαι νεότερη (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Ορισμένες φορές, ακολουθώντας «αβρόχοις ποσίν» τις τάσεις της μόδας, ακόμα και αν δεν κατρακυλάμε σε στιλιστικά ολισθήματα, φαινόμαστε μεγαλύτερες. Στην τωρινή  «υπόθεση εργασίας» μας, καταγράφουμε do’s και don’ts για να μοιάζουμε νεότερες, υιοθετώντας σωστό styling. Μάθε και πράξε!

-Το καφέ δεν κολακεύει: Μόνο τις ροδαλές από τη φύση τους κοκκινομάλλες, όπως και τις ξανθιές, με επίσης ροδαλή επιδερμίδα. Αν ωστόσο επιλέξεις χρυσομπρονζέ, καφέ ή απόχρωσή του που να κεραμιδίζει ή να κοκκινίζει, σαν την influencer Ολίβια Παλέρμο, κανένα πρόβλημα!

-Οι βάτες, που έχουν ξαναγίνει «in» τα τελευταία πέντε χρόνια, μεγαλώνουν.  Ωστόσο, εάν τις θεωρείς απαραίτητες -και είναι απαραίτητες, ιδίως για γυναίκες με στενούς ώμους- σου έχουμε τρικ: Φορώντας π.χ. σακάκι με βάτες, μην το συνδυάσεις με σινιέ παντελόνι/φούστα. Προτίμησε τζιν, επιμελώς ατημέλητο σινιόν ή λυτά μαλλιά σαν την Γκουίνεθ Πάλτροου, σέταρε τα ρούχα με ανοιχτόχρωμα κοσμήματα (με τίποτα με «βαριά», χρυσά) και… αποστολή εξετελέσθη!

-Το μαύρο ταιριάζει σε όλες, αλλά μεγαλώνει. Όταν το διαλέγεις, συνδύαζε το με fun, pop αξεσουάρ σε φωτεινούς χρωματισμούς – για (νεανικό) κοντράστ.

-Τα λιλιπούτεια, στρογγυλά γιακαδάκια είναι τέλεια για κάθε θηλυκό, αφού κάνουν τόσο μα τόσο κοριτσίστικα.

-Ομοίως και τα μάξι φορέματα με τα μινιόν ζωηρόχρωμα λουλουδάκια, όπως της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – για την ιστορία, είναι 57. Με αυτό το λουκ δεν φαίνεται πολύ νεότερη;

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!