Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκτός φυλακής η πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη για κοκαΐνη

Την αποφυλάκιση της πρώην παίκτριας του ριάλιτι «Power of Love», Έλενας Πολυχρονοπούλου με περιοριστικούς όρους αποφάσισε ο ανακριτής.

Η νεαρή είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κατοχής 8 κιλών κοκαΐνης μαζί με τον σύντροφο της, Δημήτρη Ρεγκινίδη και είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας είχε καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών συμφώνησε με την αίτηση και ο ανακριτής έδωσε το «πράσινο φως» για την αποφυλάκιση.

«Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κ. Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους», τόνισε σε ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η πρώην παίκτρια ριάλιτι «αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!