Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σε τρεις μέρες έφαγες το παιδί μου ρε βρωμιάρη»

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό και την αποτρόπαιη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Η μητέρα της δολοφονημένης φοιτήτριας ξέσπασε μέσα στο δικαστήριο. «Σε τρεις μέρες έφαγες το παιδί μου ρε βρωμιάρη. Ήρθατε από την Αλβανία να σπείρετε τον πόνο», είπε η Κούλα Αρμουτίδου προς τους δύο κατηγορούμενους.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε εκτός της δικαστικής αίθουσας προκειμένου να ηρεμήσει. Η εισαγγελέας ζήτησε να παραμείνει εκτός η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη καθώς τα όσα θα ανέφερε στην αγόρευση της θα ήταν σκληρά. Στο πλευρό της Κούλας Αρμουτίδου βρίσκεται η μητέρα της δολοφονημένης Ερατούς από τη Λέσβου, Ελένη Κρεματσιώτη.

Η εισαγγελέας ήταν καυστική στην αγόρευση της και ανέφερε ότι δεν εντόπισε ψυχοπαθολογίες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιδράσουν στην δολοφονία. Η ανώτερη δικαστική λειτουργός υποστήριξε ότι οι δύο νεαροί έδρασαν μαζί. «Σκεπτόμενοι τις συνέπειες αυτού της κατάφεραν πλήγματα στο κεφάλι με σίδερο προκαλώντας της αιμορραγία και οίδημα. Οι κατηγορούμενοι αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση τη μετέφεραν στο μπάνιο κι εκείνη αιμορραγούσε ακατάσχετα. Όταν είδαν την κρισιμότητα της κατάστασης την μετέφεραν στο αυτοκίνητο», ανέφερε η εισαγγελέας.

Παράλληλα τόνισε ότι για την μεταφορά της Ελένης Τοπαλούδη απαιτούνταν δύο άτομα, καθώς η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να σταθεί. «Αντί την ύστατη στιγμή να τη βοηθήσουν, την οδήγησαν σε ερημική παραλία. Σταμάτησαν σε ένα πλάτωμα. Έριξαν την Ελένη ζωντανή στη θάλασσα για να μην εντοπιστεί ποτέ και να πεθάνει εκεί. Και οι δυο σήκωσαν το σώμα, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς τους. Προκύπτει από την κατάθεση του ιατροδικαστή ότι η Ελένη ήταν ψηλή κοπέλα και βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και δεν ήταν δυνατόν να την σηκώσει κάποιος μόνος. Ούτε υπάρχουν σημάδια από σύρσιμο επάνω της. Τεκμαίρεται ότι συνεργάστηκαν και οι δυο για να πετάξουν την Ελενη στη θάλασσα», υπογράμμισε η εισαγγελέας.

«Ο θάνατος θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, απλώς διάλεξαν να την πετάξουν στη θάλασσα», σημείωσε η εισαγγελέας και ανέφερε ότι παρά τα όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι το θύμα «ήξερε ότι απλώς πηγαίνει για σουβλάκια, ήταν απλά ντυμένη και αν ήθελε να κάνει τρίο θα το έκανε στο σπίτι της, δεν ήταν ανάγκη να πάει σε άλλο σπίτι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!