Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γάζωσαν το πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών-Υποψίες για λαθρέμπορους (Βίντεο)

Στόχος επίθεσης από ένοπλο έγινε, στις 3 τα ξημερώματα, το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στη αστυνομία, άγνωστος «γάζωσε» με τουλάχιστον έξι σφαίρες την τζαμαρία της επιχείρησης, που βρίσκεται στο 18ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στον δρόμο του αεροδρομίου. Το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και εντόπισε στον περιβάλλοντα χώρο του βενζινάδικου ένα καλάζνικοφ.

Ο Θέμης Κιουρτζής άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από την επίθεση δεν αποκλείεται να κρύβονται κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων. «Έχω γίνει στόχος πολλά χρόνια, δυστυχώς για τον κλάδο η πολιτεία διαχρονικά απέχει των καθηκόντων της και θα πρέπει να δούμε και να δουν οι πολίτες ποιος φταίει και δεν γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει και χάνουν τα λεφτά τους γιατί το λαθρεμπόριο και η κλοπή έχει ξεπεράσει τα 500 εκατ.», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Θέμης Κιουρτζής.

Και συνέχισε: «Ως πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας έχουμε κάνει συγκεκριμένο αγώνα για την πάταξη του λαθρεμπορίου. Να φύγει η γάγγραινα από την ελληνική πολιτεία. Δεν ξέρω αν θέλει η πολιτεία να κάνει το καθήκον της. Αν θέλουν να με φάνε ας με φάνε, εγώ πίσω δεν θα κάνω. Και εγώ μπορεί να πληρώσω για να τους φάω όταν με φάνε», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών.

Το βενζινάδικο ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και δεν υπήρχε κάποιος μέσα. Το συμβάν ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.  Να σημειωθεί ότι το βενζινάδικο είχε γίνει ξανά στόχος τον Δεκέμβριο του 2020 όταν άγνωστος πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες δεν εξερράγησαν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!