Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Κωστόπουλος: Στον εισαγγελέα η καταγγελία βιασμού- «Είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου»

Την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου ότι βιάστηκε από τν σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο το 2010 ερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η ηθοποιός έχει καταθέσει μήνυση κατά του σκηνοθέτη και αναμένεται να κληθούν μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για όσα υποστηρίζει η Έλενα Αθανασοπούλου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα καταθέσουν θα είναι και άτομα, που ήταν κοινή παρέα του σκηνοθέτη και της ηθοποιού και τους περίμεναν σε ένα κλαμπ την επίμαχη μέρα του καταγγελλόμενου βιασμού. Η ηθοποιός αναφέρεται και σε ένα άτομο που είναι φίλος του Κώστα Κωστόπολου και στον οποίο είχε αποκαλύψει τον βιασμό της.

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις ο εισαγγελέας θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι ποινή δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη. Στην περίπτωση που απαγγελθούν κατηγορίες η δικογραφία θα μεταφερθεί σε ανακριτή, ο οποίος θα ζητήσει την απολογία του σκηνοθέτη.

«Συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου»

Η Έλενα Αθανασοπούλου στην μήνυση της υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη το καλοκαίρι του 2010 σε ηλικία 21 ετών. Όπως ανέφερε διατηρούσε φιλική σχέση με τον Κώστα Κωστόπουλο. Κάποιο βράδυ της πρότεινε να πάνε οι δυο τους για φαγητό και στη συνέχει να μεταβούν σε κλαμπ για να διασκεδάσουν με την παρέα τους.

Ο Κώστας Κωστόπουλος, σύμφωνα με την μήνυση, άρχισε να παραγγέλνει μπουκάλια με κρασί κατά τη διάρκεια του φαγητού.  «Αρχισα να νιώθω ζαλισμένη. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο ένιωθα τόσο ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου και αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί, ναι μεν, δεν πίνω πολύ αλκοόλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης…» υποστηρίζει στη μήνυσή της η 33χρονη σήμερα γυναίκα και προσθέτει: «Δεν γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια», σημείωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια άρχισε να αισθάνεται άσχημα, έχασε τις αισθήσεις της και λίγο αργότερο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του σκηνοθέτη. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση», ανέφερε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Και συνέχισε: «Συγκεκριμένα, είδα τον εγκαλούμενο από πάνω μου, εγώ ήμουν σε θέση ανάσκελα, μου είχε ανοίξει τα πόδια, είχε σηκώσει τη φούστα μου, είχε απομακρύνει το εσώρουχό μου, ενώ αυτός με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του εκτελούσε μέσα μου τη γενετήσια πράξη, δηλαδή με βίαζε. Άρχισα να τον κλωτσάω, να ουρλιάζω, να τρέμω και να κλαίω.

Όπως υποστήριξε η ηθοποιός ο σκηνοθέτης κάποια στιγμή τραβήχτηκε από πάνω της. «Δεν είχα τη δύναμη ούτε το κουράγιο να βγω από το αυτοκίνητο… Ενιωθα τρομερά ευάλωτη και φοβόμουν ακόμα και για τη ζωή μου…», ισχυρίστηκε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!