Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εξώδικο της Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη: Γιατί τον κατηγορεί

Εξώδικο έστειλε στον Μάνο Δασκαλάκη η προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, Ρούλα Πισπιρίγκου και διατυπώσει σαφείς αιχμές ότι εκείνος δίνει πληροφορίες για τα μηνύματα που αντάλλασσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει την ζωή του κανονικά και δεν δείχνει ενδιαφέρον για την συντήρηση των τάφων των τριών παιδιών τους. Στο εξώδικο η Ρούλα Πισπιρίγκου του εξηγεί ότι θα πρέπει να αναλάβει την φροντίδα και τα έξοδα των μνημάτων και σε περίπτωση που δηλώσει αδυναμία να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα.

Επιπλέον η προφυλακισμένη αναφέρει ότι ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του εν διαστάσει συζύγου της και εκείνος έχει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς. Έτσι  η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει αιχμές ότι γνωρίζει τις τηλεφωνικές κλήσεις της και διοχετεύει τις πληροφορίες στους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα εκείνοι με την σειρά τους να ενοχλούν πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος της. Τέλος στο εξώδικο ζητά να μεταφερθεί ο τηλεφωνικός αριθμός στο όνομα της αδερφής της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!