Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γλυκά Νερά: «Ανοίγει» το ημερολόγιο της Καρολάιν-Νέες καταθέσεις

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση βρίσκεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς μέσα στην μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Ο 34χρονος κατηγορούμενος έφτασε το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να συνεχιστούν οι διαδικασίες μετά την διακοπή των συνεδριάσεων για το Πάσχα.

Σήμερα στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν ένας μάρτυρας, με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου που έχει προταθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν. Πρόκειται για έναν πανεπιστημιακό ο οποίος θα δώσει λεπτομέρειες για το προφίλ του κατηγορούμενου πιλότου.

Επίσης αναμένεται να «ανοίξει» το ημερολόγιο, στο οποίο κατέγραφε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της η Καρολάιν. Το ημερολόγιο αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση και στην σχέση του ζευγαριού το επίμαχο διάστημα.   

Τον λόγο αναμένεται να πάρουν και δύο ακόμη μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, που έχει ζητήσει να εξεταστούν η υπεράσπιση του κατηγορούμενου. Αυτές αναμένεται να είναι οι τελευταίες καταθέσεις και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο 34χρονος θα δώσει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Ο εντολέας μου αναμένει την απολογία του και αναμένει να διαφωτίσει τα πάντα. Θα καταθέσει για όλα αυτά που έχουν γίνει και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα που θα υπάρχει. Είναι σε στάδιο αναμονής και με μεγάλη αγωνία», είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!