Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μονεμβασιά: Υπάρχει ιστορικό ψυχώσεων στην οικογένεια του 52χρονου (Βίντεο)

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 52χρονος, που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε δύο 77χρονους το βράδυ του Σαββάτου στην Μονεμβασιά.

Ο 52χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα, όπου παρέμεινε δύο ώρες. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μην είπε τίποτα για το τροχαίο. Επίσης δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ο δικηγόρος του 52χρονου, Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο κατηγορούμενος δεν θυμάται το τροχαίο και δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του. Επίσης εξήγησε ότι όταν πήγε στον προθάλαμο στα κρατητήρια προκειμένου να τον επισκεφθεί ο 52χρονος προσπάθησε να τον κλειδώσει μαζί του στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, ο 52χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς, καθώς υπάρχει ιστορική ψύχωσης στην οικογένεια του. «Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή του. Δεν παντρεύτηκε, έχει αφιερώσει τη ζωή του στους γονείς του. Έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα, είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος… Υπάρχει κάποιο ιστορικό ψυχώσεως στην οικογένεια από ό,τι ενημερώθηκα. Η μητέρα του είναι χρόνια διπολική», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!