Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Πίστευε ότι του άνηκε η αδικοχαμένη Αΐντα»

Για δολοφονία που έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού από την Καβάλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Αΐντα, Μανώλης Βονικάκης είπε ότι έχει στην κατοχή του πληροφορίες για την λεκτική βία που δεχόταν η φαρμακοποιός από τον σύζυγο της. «Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό και δεν είναι έγκλημα πάθους. Το φαινόμενο έχει μία διαχρονία, αλλά θα έπρεπε να μας ξενίζει, γιατί η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει μπροστά. Είναι γυναικοκτονία, είναι συζυγοκτονία, ο δράστης είναι ένας σύζυγος δυνάστης. Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι του άνηκε η αδικοχαμένη Αΐντα, γι’ αυτό την σκότωσε. Γι’ αυτό μιλάμε για προμελετημένο δόλο», ανέφερε στο Mega ο δικηγόρος.

Και συνέχισε: «Η συμπεριφορά μετά την πράξη δείχνει ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά τη δολοφονία ο άνθρωπος αυτός ήταν τρεις ώρες μέσα στο χώρο και κοιτούσε το πτώμα. Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει», τόνισε ο κ. Βονικάκης.

Μετά την δολοφονία της συζύγου του ο 55χρονος έστελνε μηνύματα στους οικείους της 43χρονης από το κινητό τηλέφωνο της προκειμένου να παραπλανήσει την αστυνομία. Πολλοί γνώριζαν ότι η φαρμακοποιός δεχόταν απειλές από τον σύζυγο της τους τελευταίους δύο μήνες. Μάλιστα, τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν στο σπίτι του αδερφού της Αΐντας υπό την επίβλεψη κοινωνικών λειτουργών και παιδοψυχολόγων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!